Trenden har visats för över 350 miljoner människor
Trenden har visats för över 350 miljoner människor - Foto: Bo Amstrup/TT/Tiktok/@uhhhuhhunney

Nya Tiktok-trenden lämnar miljontals i chock: "Var inte beredd"

Trenderna avlöser varandra på Tiktok, och just nu trendar ett minst sagt otippat fenomen – som väcker starka känslor hos i stort sett alla som testar det.


I förra veckan rapporterade Nyheter24 om en ny trend på Tiktok som gått viral, när den, för plattformen, nya citrusfrukten "Lemon snack" slog igenom. 

Runt om i världen testar användare att äta den sötsyrliga frukten, som ska gå att äta rakt upp och ner trots sina likheter med citronen.

Läs mer om Lemon snack-trenden på Tiktok här.

Nya trenden får Tiktok-användarna att börja gråta

Nu har en ny trend sett ljuset på Tiktok, och den väcker helt klart starka känslor. I klippen använder man ett filter som får en att se ut som sitt tonåriga jag. I skrivande stund har den tillhörande hashtagen #teenagefilter över 350 miljoner visningar.

För de som kommit upp i åldern lite blir den verklighetstrogna spegelbilden en riktig känsloresa, och väldigt många rörs till tårar av att känna se sig själv som ung.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fler tror på stigande bopriser

Bombplan har kraschat i Ryssland

Ett strategiskt bombflygplan har störtat i Stavropol-regionen i södra Ryssland, uppger det ryska försvarsdepartementet för den statskontrollerade nyhetsbyrån Interfax.

Ny DNA-metod kan identifiera brottsoffer

En ny DNA-metod kan få fram betydligt mer information jämfört med tidigare metoder.

Oljepris upp på attackrapporter

1 timme sedan
Oljepriset steg inledningsvis med över 4 procent efter uppgifterna om att Israel har attackerat mål i Iran. I Singapore noterades ett fat råolja, Brent, till över 90 dollar till en början men sjönk sedan tillbaka neråt 89 dollar.

Här är hoten mot lägre ränta

1 timme sedan
Inflationen i Sverige är på väg ned och frågan tycks nu bara vara hur många räntesänkningar det blir i år. Men de kommande åren finns orosmoln som kan driva upp inflationen igen.

Kraftigt ned i Japan

2 timmar sedan
Det var i huvudsak nedåt, rejält i Japan, för ledande börsindex i Asien i fredagens förmiddagshandel.