Tiden börjar rinna ut och flera insatsgrupper söker efter den försvunna ubåten.
Tiden börjar rinna ut och flera insatsgrupper söker efter den försvunna ubåten. - Foto: AP/Stefan Jerrevång/TT

Hör de mystiska ljuden – kan vara bankningar från Titanicubåten

Den försvunna ubåten Titan har ännu inte hittats. Nu tänds ett nytt hopp efter att ljud som låter som bankningar har fångats upp. Hör ljudet som har spridits och skapat starka reaktioner på sociala medier. Dock är inte alla lika positiva.


I tisdags fångades minst sagt märkliga ljud upp av ett kanadensiskt militärflygplan som var på jakt efter den försvunna ubåten Titan, skriver CNN. Ljudet låter som bankningar som har hörts i 30 minuters intervaller.

Ljudet skapar blandade reaktioner

Nu sprids ljudet, som låter som dunkande inifrån ubåten, på TikTok och folk förfaras över passagerarnas öde.

I ett av alla klipp som har delats och blivit viralt hörs ljudet och nu fylls kommentarsfälten av människors förtvivlan och hopp om att passagerarna ska kunna räddas i tid.

"Jag kan inte ens föreställa mig den rädslan de måste känna när klockan tickar för deras liv", skriver en uppgiven person på Tiktok.

Foto: Skärmavbild Tiktok/ceciliachantalesp

En annan är chockad och hoppas bara att man hittar ubåten.

"Herregud, jag hoppas att de hittar ubåten. Det låter defenitivt som dem", skriver personen.

Foto: Skärmavbild Tiktok/ceciliachantalesp 

En som dock är mer kritisk till om de uppfångade ljuden verkligen härstammar från människorna i ubåten är Jamie Frederick. Han arbetar vid den amerikanska kustbevakningen och berättade för BBC att han inte är särskilt hoppfull att de uppfångade ljuden härstammar från ubåten Titan. Han förklarar att man kommer fortsätta att söka där ljuden kommer i från, även om man inte tror att det har något med den försvunna ubåten att göra. 

– Det är kritiskt och djupet gör det extremt svårt för oss, säger han. 


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!