Israelisk polis och räddningspersonal larmades till platsen i Jerusalems utkant där människor blev skjutna på torsdagsmorgonen.
Israelisk polis och räddningspersonal larmades till platsen i Jerusalems utkant där människor blev skjutna på torsdagsmorgonen. - Foto: Ohad Zwigenberg/AP/TT

En död i skottlossning i Jerusalem

En 24-årig kvinna har dödats till följd av skottlossning i östra Jerusalem. Åtta personer har förts till sjukhus, fem av dem med allvarliga skador, uppger räddningstjänsten Magen David Adom.


Två beväpnade män sköt enligt polisens uppgifter mot människorna som stod vid en busshållplats i utkanten av Jerusalem under morgonrusningen. Där fanns inga kontrollstationer som bevakade infarten till staden.

— Två terrorister anlände i en bil, en av dem beväpnad med en M-16 och den andra med en pistol, säger Jerusalems polischef Doron Torgeman.

De två misstänkta gärningsmännen ska ha "oskadliggjorts" av säkerhetsstyrkor och en privatperson på platsen.

TT
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Postkodlotteriet varnar: Medlemmar luras till dyr avgift

Vanliga missen när du sparar åt ditt barn – ekonomen: "Svårt"

Som förälder vill man gärna skapa en ekonomisk buffert för sitt barn, men att spara pengar i 18 år kan vara utmanande. Nyheter24 har pratat med Stefan Westerberg, privatekonom på Länsförsäkringar, som avslöjar det vanligaste misstaget som föräldrar gör.

Åtalas för att ha uppmanat till självmord

Sedan en man blivit uthängd på en nätsajt som pedofil uppmanades han att ta livet av sig. Nu åtalas en kvinna i Kalmar för uppmaning till självmord, rapporterar P4 Kalmar.

Kunderna rasar på Arlas mjölkförpackningar: ”Bojkott”

Det fullständigt kokar i ett kommentarsfält på Arlas hemsida. Vad är det kunderna rasar på? Mjölkförpackningarna.

902 bolag utomlands får ut miljoner i svenska rut- och rotavdrag

De svenska skatteavdragen skulle skapa svenska jobb för städare och byggare. Men 67 miljoner kronor av de svenska skatteavdragen för hushållsnära tjänster går till renoveringar och hemstädning i Spanien, Frankrike och många andra länder istället.

Lerum: Polisen rapporterar om trafikolycka

"En cyklist och bilist är involverad i en olycka på Andersvägen/Nyebrostigen.", skriver polisen på sin hemsida.