Räddningsarbetare röjer upp vid ett niovåningshus i Odessa som förstördes i en rysk attack natten till lördag.
Räddningsarbetare röjer upp vid ett niovåningshus i Odessa som förstördes i en rysk attack natten till lördag. - Foto: Ukrainas räddningstjänst via AP/TT

Fler döda hittade efter rysk attack

Ytterligare döda har grävts fram i rasmassorna vid ett nio våningar högt lägenhetshus som träffades av en rysk attackdrönare i hamnstaden Odessa i södra Ukraina natten till lördag.


Totalt åtta människor har hittats avlidna efter attacken, enligt ukrainsk räddningstjänst. Bland dem två barn, fyra månader respektive tre år gamla. Ytterligare nio personer skadades, varav ett barn.

Sökinsatsen pågick ännu sent på kvällen, närmare ett dygn efter attacken.

TT
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polisen rapporterar om trafikkontroll, Luleå

Lycksele: Polisen rapporterar om trafikkontroll

"Resultat efter trafikkontroll på Burträskvägen, Tjärn.", skriver polisen på sin hemsida.

Ica-chefens avslöjande smygbild: "Händer flera gånger i veckan"

Att arbeta på Ica innebär att du dagligen möter kunder från landets alla hörn och kanter. Och ibland får bevittna saker du inte trodde att du skulle.

Invånare flyr strider vid gränsstad i Myanmar

1 timme sedan
Intensiva strider i en stad i östra Myanmar vid gränsen till Thailand har fått omkring 1 300 invånare att fly till grannlandet. Återupptagna eldstrider och flyganfall har brutit ut mellan de rebeller som intagit staden Myawaddy och militärjuntans armé.

Framgång i kampen mot fruktade bakterier

1 timme sedan
De skördar tusentals liv i Europa varje år. Multiresistenta bakterier är ett ökande hot – men nu har svenska forskare hittat en ny sorts antibiotika som visat sig lovande i djurstudier. Vi tror att det kan bli ett genombrott, säger professor Anders Karlén.

Kopplades till gäng – slutar på Trafikverket

1 timme sedan
En it-tekniker på Trafikverket i Borlänge avslöjades ha kopplingar till gängkriminalitet och väljer nu att sluta på sitt jobb, rapporterar P4 Dalarna.