Måndag 18 Okt
Stockholm

H&M i skandal efter sexorgier

Butiken sägs vara ett sexnäste av sällan skådat slag.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

CARDIFF, Wales. En stor sexskandal skakar nu den svenska klädjätten Hennes&Mauritz. H&M-butiken i Cardiff påstås vara ett sexnäste av sällan skådat slag. Personalen ska ha tagit ständiga raster för att ägna sig åt sexorgier i butiken - mitt framför kunderna.

Personalen påstås ha haft sex på lagret och i personalrummet, endast några meter från kunderna, men likväl fullt synliga för de tusentals shoppare som varje dag handlar i butiken.

– Personalen har vid upprepade tillfällen haft sex under arbetsdagen. Vissa tar raster och går till personalrummet, toaletterna, lagret och till och med butiksgolvet för att ägna sig åt dessa skandalösa aktiviteter, säger en källa till Walesonline.

H&M har nu inlett utredningar om sexorgierna och säger sig se "extremt allvarligt" på händelserna.

– H&M undersöker dessa oacceptabla anklagelser rörande vår butik i Cardiff, säger en taleskvinna till Skynews.

– Ingen anställd i Cardiffbutiken har blivit sparkad, vi tar det likväl väldigt allvarligt.

På H&M i Sverige är dock tongångarna mildare än i Wales.

– Vi har utrett anklagelsen internt och det har framkommit att ryktena som florerat är gravt överdrivna . En kvinnlig medarbetare i en Walesbutik har fått en varning efter en mindre incident på arbetsplatsen men hon arbetar kvar i företaget. För oss är händelsen utagerad, skriver Anna Bergare, presskontakt på H&M, i en kommentar till Nyheter24.

Har någonting liknande hänt i Sverige?

– Så vitt vi vet har någon liknande anklagelse inte riktats mot våra butiker tidigare.

Vad gör ni för att hindra att liknande saker händer i framtiden?

– Vi har regler för hur anställda ska uppföra sig i butik och om någon enskild medarbetare bryter mot dessa får vi naturligtvis följa upp det som inträffat, skriver Anna Bergare.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela