Måndag 27 Jun
Stockholm

Guinness arvtagerska i strippskandal

Clare Irby försatte ett flygplan i fara.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Arvtagerskan till det irländska ölimperiet Guinness ska ha varit så packad att hon låtit en främmande man smeka hennes bröst samtidigt som hon bytte kläder - på ett flygplan mellan Indien till London Heathrow.

30-åriga Clare Irby arresterades efter att ett flygplan landat i mars tidigare i år. Nu åtalas hon för att ha försatt flygplanet i fara.

– Det var på väg att bli farligt, så jag sa till min besättning att sluta servera dem mer sprit, sa Vivek Sondhi i dag i rätten enligt BBC.

Diamantstöld

Enligt åklagare Bill McGivern ska Clare Irby under flighten ha beställt in flera flaskor vin, som hon delat med 36-årige Daniel Melia, en annan passagerare som satt bakom henne.

Det dröjde dock inte länge innan de två förde ett himla liv och började hångla mitt framför ögonen på Clares tvååriga son. Melias flickvän, 35-åriga modellen Sarah Hannon, ska också ha befunnit sig på planet, skriver Daily Mail.

Frågan är om hon såg hur pojkvännen smekte Clare på brösten. Det gjorde i alla fall enligt vittnesuppgifter halva besättningen.

Sedan fortsatte det med att Clare blev mer packad och började bråka med flygplansbesättningen. Vid ett tillfälle ska Clare ha sagt att någon tagit hennes diamanter och krävt ytterligare en flaska vin som kompensation, skriver The Mirror.

Vid ett annat tillfälle tog Clare av sig kjolen och ställde sig upp i gången med bara stringtrosorna på, innan hon fick på sig ett par leggings.

Droger

En flygvärdinna vittnar om att hon under flighten hörde miss Irby prata om droger.

– I normala fall är jag inte så här avslappnad. Det är bara allt opium jag har tagit, sa Clare till sin 35-åriga flygplansromans enligt flygvärdinnan.

Själv hävdar arvtagerskan att hon bara drack en fyra-fem glas, inte mer än så.

– Jag var fortfarande fullt fungerande med alla mina sinnen. Jag var inte berusad, säger hon enligt BBC.

Clare Irby nekar till alla anklagelser.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.