- Foto: Ola Torkelsson/Scanpix

Gynekolog åtalas - gav patient två orgasmer på två minuter

Angus Thomson rörde Bibi Giles på helt fel sätt.


WORCESTER. Bibi Giles besökte gynekologen Angus Thomson. Ett besök som blev allt annat än en vanlig undersökning. Nu åtalas han.

Redan vid tidigare besök hade hennes gynekolog fått henne att känna sig illa till mods. Bland annat hade han påpekat att hon var den av hans patienter som  hade snyggast kropp. Dessutom hade Thomson sagt att hon behövde ha sex för att bli av med symtom hon rapporterade.

Men vid besöket den 30 november för tre år sedan gick det längre än så. Under undersökningen började Angus Thomson röra henne på helt fel sätt, via smekningar mellan benen.

Bibi Giles reagerade - genom att få ofrivillig orgasm två gånger på två minuter.

– Jag kan inte kontrollera min kropp, berättar Giles för rätten. Jag kände att det var fel, men visste inte om det var en del av hur den här undersökningen gjordes.

Också efter undersökningen och övergreppet var Angus Thomson sexuell mot Giles i sitt sätt att röra henne och prata, säger hon enligt Telegraph.

Omedelbart när hon lämnade rummet ringde hon sin make och brast ut i tårar.

Angus Thomsons advokat Cristina Lambert avfärdar anklagelserna och påpekar att en sjuksköterska också fanns i rummet.

– Det hade varit extremt riskfyllt för Thomson att röra en patient på det sättet, sköterskan kunde ha sett orgasmen, säger hon till rätten, enligt Telegraph.

Rättegången är ännu inte avslutad.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jasmin lever som hemmafru: "Råd att leva på en inkomst"

Polisen rapporterar om trafikolycka, Helsingborg

"Singelolycka på Sofiebergsvägen.", skriver polisen på sin hemsida.

900 kronor mindre i månaden: Okända regeln sänker din pension

Att gå i pension tidigt betyder minde pengar i plånboken varje månad. Men vet du hur mycket pengar du förlorar på att sluta jobba innan riktåldern?

Massiv militär insats på Västbanken

Israelisk militär genomför en större insats i och omkring flyktinglägret Nur Shams i norra delen av Västbanken. Flera personer har dödats i insatsen som inleddes på fredagen.

Polisen stängde cannabiskafé i Oslo

Läsk, kakor – och cannabis stod på menyn och knappt en timme varade köpfesten på ett kafé i centrala Oslo innan polisen slog till och stängde verksamheten och bad folk att lämna platsen.

Populära korvfabriken slår igen – alla anställda sparkas

1 timme sedan
Gudruns kött och charkuteri slår igen sin fabrik i Gävle och har sagt upp alla anställda på anläggningen.