- Foto: Jay Karr/AP/Scanpix

Flygplan körde ihjäl joggare

Mannen lyssnade på musik och hörde inte hur planet närmade sig.


HILTON HEAD. En 38-årig tvåbarnspappa i South Carolina var ute och joggade med musik på hög volym i hörlurarna. Då träffades han plötsligt i ryggen av ett mindre flygplan. Mannen avled omedelbart.

Flygplanet, ett mindre enmotorigt plan, försökte genomföra en nödlandning när 38-åringen kom i vägen. Piloten såg inte heller något eftersom olja täckte planets vindruta.

– Uppenbarligen har han varken sett eller hört planet, som i princip gled in i honom, säger South Carolinas rättsläkare Ed Allen enligt Fox News.

Flygplanet som kraschade in i mannen har en topphastighet på nästan 600 kilometer i timmen. Vilken hastighet det hade när mannen kördes ihjäl är dock oklart.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

KD vill att fler EU-länder satsar på kärnkraft

Kvinna dömdes för mord – frias i hovrätten

Den kvinna som dömdes i tingsrätten för mordet på en annan kvinna frias nu helt i hovrätten, rapporterar Göteborgs-Posten.

S: Bevaka unga kriminella dygnet runt

Socialdemokraterna vill satsa 700 miljoner kronor på att punktmarkera ungdomar på väg in i grov kriminalitet.

Örnsköldsvik: Polisen rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Trafikolycka på Terminalvägen i Svartby.", skriver polisen på sin hemsida.

Trump om Ukraina: Sätt fart, Europa

1 timme sedan
Varför ger Europa inte mer pengar till Ukraina, frågar USA:s expresident Donald Trump, och Republikanerna sannolika presidentkandidat i höstens val, på sin sociala medieplattform Truth.

Spindel, ostron och rävsvans: Här är de konstigaste föremålen som glömts i taxin

1 timme sedan
Att unna sig en taxiresa för att komma fram snabbare till destinationen är inte ovanligt. Det som däremot är mer ovanligt är föremålen som glöms kvar i taxin. Uber har listat de mest unika och vanligaste sakerna som lämnats kvar efter resan, både i Sverige och globalt.