- Foto: Carolyn Kaster/AP/Scanpix

Räddade hundvalp vid brand - glömde barnbarnet

"Jag kan inte komma över att jag glömde honom."


COVENTRY. När det började brinna i familjens hus agerade 45-åriga Mandy Hands blixtsnabbt. Hon hämtade och räddade snabbt familjens fyra greyhounds och tog sig ut ur huset i Coventry.

Men hon glömde något.

På övervåningen låg barnbarnet Curtis, elva år, och sov. Och när Mandy insåg att hon glömt honom brann det så mycket att hon inte kunde ta sig in i huset igen.

– Det var först när vi var ute och någon frågade om det fanns någon mer i huset som jag kom på honom, men då kunde ingen ta sig in, säger Mandy Hands till Daily Mail.

Som tur är kunde brandmännen hitta pojken i det brinnande huset och han klarade sig genom att få hjälp ut genom ett fönster.

Och trots att pojken klarade sig känner Mandy skuld för det som hände.

– Jag kan inte komma över det faktum att jag glömde honom i sängen, säger hon till Daily Mail.

/
/
Eld
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Våldtog sovande kvinna – döms till fängelse

Juryn till Trumps rättegång utsedd

En jury bestående av tolv ordinarie ledamöter och sex ersättare har utsetts i rättegången mot expresident Donald Trump i New York.

Tände eld på sig själv under Trumpmål

En person har tänt eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryn i målet mot expresident Donald Trump just valts ut, bekräftar en talesperson för New York-polisen.

Marinchefen vill se dubblerad förmåga

1 timme sedan
Regeringen har lovat att Sverige ska bidra med unika förmågor i Nato. Men marinchef Ewa Skoog Haslum är rädd att politikerna försummar marinen. Jag är orolig att man inte förstår varför vi behöver ha en stark marin, säger hon.

Telenors svar på kundernas kritik: "Beklagar"

1 timme sedan
Telenor är en av Sveriges stora telekomjättar. I en video på Facebook marknadsför de en ny tjänst, som minst sagt får en del kunder att reagera. Nu bemöter de kritiken.

Kina skickar pandor till San Francisco

1 timme sedan
Kinas "pandadiplomati" fortsätter – nu blir San Francisco en i raden av amerikanska städer som tar emot pandor från landet.