Onsdag 28 Jul
Stockholm

Genomborrad av armeringsjärn - överlevde

Järnstången gick in vid höften och...
1 av 3
Järnstången gick in vid höften och... Foto: alloverpress
Här är röntgenbilderna av Lucky Lu. Varning för starka bilder i bildspelet.
2 av 3
Här är röntgenbilderna av Lucky Lu. Varning för starka bilder i bildspelet. Foto: alloverpress
ut vid nacken. Mirakulöst skadades inga inre organ.
3 av 3
ut vid nacken. Mirakulöst skadades inga inre organ. Foto: alloverpress

Kinesen Lu Jiang ramlade från andra våningen och föll rakt på ett armeringsjärn. Mirakulöst träffades inga vitala organ. Obs: varning för mycket starka bilder.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

SICHUAN. Brittisk media har redan döpt kinesen till "Lucky Lu" efter det att han överlevt att bli spetsad på av ett järnstång.

Lu Jiang arbetade som snickare på ett nybygge när olyckan inträffade. Han befann sig på andra våningen när han halkade och föll två vångar, rakt på ett armeringsjärn.

Armeringsjärnet genomborrade "Lucky Lu" från midjan till nacken utan att skada några vitala organ.

– Jag slog i marken ganska hårt, men min första tanke var "Gud, jag lever fortfarande". Jag kunde se mina händer och fötter och inget tycktes vara brutet men då upptäckte jag att jag kunde inte röra sig och jag trodde att min rygg var skadad, säger han om olyckan.

– Sen kände jag en stålstång som kom ut ur min rygg, då förstod jag att det gått genom hela min kropp, säger han, enligt The Sun.

Personal på plats chockades av den svåra olyckan och Jiang fick vänta över en timme innan räddningsarbetare lyckades såga av järnstången.

– Jag var livrädd - alla tittade på mig och några var skräckslagna, berättar han, enligt The Sun.

43-åringen fördes till sjukhus där en komplicerad operation krävdes för att avlägnsna järnstången, som var över en meter lång. Och "Lucky Lu" vet redan vad han ska göra med stången.

– Jag ska plantera ett träd i trädgåren och stången ska vara som support, som ett tack för att jag överlevde, säger han, enligt The Sun.

Kommentera
Kopiera länk
Dela