Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kvinna gömde mördade barn på vinden

- 06/08/2010, 18:58 -
En 25-årig kvinna har gripits misstäntk för att ha mördat tre av sina barn.

En 25-årig kvinna har gripits misstäntk för att ha mördat tre av sina barn.

Merlin Daleman/AP/SCANPIX

Holländsk polis har gripit en 25-årig kvinna misstänkt för att ha mördat sina barn och sedan gömt dem i kappsäckar på vinden.

NIJ BEETS. Polisen fick tips om att kvinnan varit gravid minst tre gånger men att hon aldrig synts tillsammans med några barn.

När polisen konfronterade den 25-åriga holländskan i onsdags berättade hon att hon fött fyra barn mellan 2002 och i år, men sa också att hon adopterat bort dem.

Men några papper kunde hon inte visa upp. Senare i förhör berättade hon att hon "förvarade dem" i olika resväskor på vinden, där polisen också gjorde den fasansfulla upptäckten.

– Hon kunde inte ge en rimlig förklaring om graviditeterna och bebisarna som föddes. Hon greps den fjärde augusti i samband med att en husrannsakan genomfördes, säger polischefen Wim van Essen till Cnews.

Åklagare ska nu fastställa hur spädbarnen dog, eller om de var dödfödda. Kvinnans föräldrar berättar att de aldrig märkt att deras dotter väntade barn, och i nuläget är de inte misstänkta för något brott, uppger Cnews.

Som Nyheter24 tidigare rapporterat om avslöjades för bara ett par veckor sedan ett liknande fall, den gången i Frankrike. Då tros en 47-årig kvinna ha dödat åtta egna nyfödda barn och grävt ner dem i trädgården.