Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tonårstjejens pojkvän var kvinna

- 10/08/2010, 12:03 -

Springboro Police Department

En 31-årig kvinna utgav sig för att vara en tonårskille och åtalas nu för att ha haft en sexuell relation med en ovetande 16-årig flicka.

WARREN COUNTY. Patricia Dye, 31, greps i förra veckan, misstänkt för olovligt sex med minderårig och en serie andra brott, skriver The Smoking Gun.

Det var efter att en 16-årig flicka rapporterats försvunnen och polisen inledde sökandet som man till slut hittade henne "tillsammans med en man som i själva verket var en 31 år gammal kvinna", enligt en rapport från polisen i Springboro, Ohio i USA.

Patricia Dye hade utgett sig för att vara en 14-årig pojke och gick under namnen "Matt Abrams" och "Matt Lewis".

Ytterligare en tonårsflicka har i polisförhör uppgett att hon dejtat Nye i ungefär en veckas tid och att "hon kände Dye som en man och inte en kvinna".

Det är oklart hur Dye kommit i kontakt med tonårsflickorna.

Enligt polisen är Patricia Dye 162 centimeter lång och väger cirka 55 kilo. Hennes sysselsättning beskrivs som "okänd". Hon hålls för närvarande i häkte och borgensumman är satt till 100 000 dollar (740 860 kronor).