En man hittades i Ernst Poulsens gödseltank.
En man hittades i Ernst Poulsens gödseltank. - Foto: alarm112danmark.dk

Man hittat död i gödseltank

När gårdägaren skulle kasta ner sniglar i tanken lät det inte som vanligt. När han tittade ner i gödseltanken gjorde han den fasansfulla upptäckten - iket av en man flöt på ytan.– Jag tror det är ett brott, säger Ernst Poulsen till Ekstrabladet.


HOLTUM. På Ernst Poulsen står en sedan länge oanvänd gödseltank. Numer använder han den för att slänga sniglar som invaderar trädgården.

Men när han under fredagskvällen slängde ner sniglarna lät det annorlunda. Han gick därför och hämtade en stege för att kunna se ner i den fyra meter höga tanken.

Då gjorde han den fasansfulla upptäckten.

- Jag såg en man - nästan nakna, endast iförda underkläder eller boxershorts. Han flöt runt i tanken på magen och det luktar inte bra. Jag kunde se på liket som hade legat där länge, säger den chockade gårdsägaren till Ekstrabladet.

Liket har nu först till sjukhus för obduktion, och innan rättsläkaren gett sitt utlåtande vill polisen inte spekulera. Men mycket talar för att det handlar om ett brott.

– Du kan inte komma upp i tanken utan en stege, och det fanns inte någon vid tanken. Jag tror det handlar om ett brott, säger Poulsen till Ekstrabladet.

/
/
Lik
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!