Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Polis sköt ihjäl familjens hund och 29-årige Danny

1 av 4

Fox News Phoenix

2 av 4

Fox News Phoenix

3 av 4

Fox News Phoenix

4 av 4

Fox News Phoenix

Nyheter | 14/10/2010 13:19

SE VIDEO! En polis i Arizona sköt ihjäl en hund och därefter obeväpnade Danny Frank Rodriguez, 29 - utan husrannsakningssorder.

PHOENIX. Två poliser trängde sig in i familjen Rodriguez hem i tisdags. Det var efter att mamman i familjen ringt larmnumret 911 och anmält sin son, Danny Frank Rodriguez, 29, som varit våldsam.

Men minuterna efter att poliserna gått in i Danny Franks rum kom mamma Elvira Fernandez att ångra sig bittert.

– Gör honom inte illa. Vad ni än gör, gör honom inte illa, sa jag till dem. Inte ens en minut senare hör jag skotten. Och han var död.

Polisen Richard Chrisman, som jobbat i kåren i nio år, började tjafsa med Rodriguez, som krävde att poliserna skulle visa upp en husrannsakningsorder.

– Jag behöver ingen husrannsakningsorder, motherfucker, svarade Chrisman.

Och sköt ihjäl familjens hund med ett skott. Rodriguez började skrika på honom - och avrättades också han med ett skott i huvudet.

– Det är extremt ovanligt i den här polismyndigheten att den här typen av situationer uppstår. Det här ska utredas grundligt, säger polischefen Jack Harris.

Se ett nyhetsinslag från Fox News om händelsen som nu skakar södra Phoenix: