Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Rysk spion strippar

1 av 4

AP/SCANPIX

2 av 4

alloverpress

Sexiga Anna Chapman utvisades till Ryssland efter att ha spionerat på USA.
3 av 4

Sexiga Anna Chapman utvisades till Ryssland efter att ha spionerat på USA.

Allover

4 av 4

Maxim.ru

Nyheter | 20/10/2010 17:29

Ryska spionen Anna Chapman, som utvisades från USA i somras, strippar i herrmagasin.

MOSKVA. När den ryska spionhärvan i USA nystades upp i somras stod vackra Anna Chapman, 24, i centrum. Tillsammans med nio kollegor utvisades hon ur landet i en utväxling av hemliga agenter.

Sedan dess har hon gjort karriär som sexig kändis. Och nu kröner hon den med ett utvik i herrtidningen Maxim med en serie sexiga James Bond-inspirerade poser. I g-sträng och viftande med feta vapen.

Detta bara ett par dagar efter att president Dmitri Medvedev i måndags belönat henne med den finaste statliga utmärkelsen man kan få i Ryssland.

Hon har också hunnit med en, fullt påklädd, plåtning för ett ryskt kändismagasin och att hylla ryska kosmonauter vid en ceremoni. Aktiviteter man annars inte förväntat sig av personer anställda inom den lika prestigefulla som hemlighetsfulla ryska säkerhetstjänsten FSB.

– Anna har gjort mer för att väcka patriotism hos ryssar än vårt fotbollslag och Bulavamissilen tillsammans, skriver nu ryska grabblaskan Maxim.

Rysk nationalism har annars fått sig en törn på sistone efter att man vid ett flertal tillfällen misslyckats med att avfyra nämnda Bulavamissil.