Onsdag 17 Aug
Stockholm

Annis ena mördare har erkänt

Efter att en man i söndags blev gripen, misstänkt för mordet på svenska Anni, uppger nu en sydafrikansk tidning att han har erkänt mordet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

KAPSTADEN. I söndags greps en man i Kapstaden, misstänkt för mordet på svenska Anni Dewani. Hans kamrat, som förmodligen också var med och mördade Anni, lyckades dock fly.

Den gripne mannen ställs nu inför häktningsdomstol i Kapstaden, men enligt Expressen så har en sydafrikansk tidning avslöjat att han redan har erkänt mordet inför en polis. Polismyndigheten vill dock inte bekräfta det.

Den misstänkte mördaren ska vara välkänd av polisen sedan tidigare.

- Han har varit misstänkt för mordförsök, två bilkapningar och vapenbrott. Men de flesta utredningar har lagts ner för att vittnen har dragit tillbaka sina utsagor. Han verkar vara en mäktig person som kan skrämma folk till tystnad, säger en polis till Expressen.

Ett vittne har även berättat att hon har sett två män springa från bilen som Anni hittades mördad i. Hon uppger att de verkade ha väldigt bråttom då de glömde stänga ena bildörren. Hon säger även att hon inte vet om hon vågar vittna mot den gripne då hon är rädd för att hon själv ska hamna i fara.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.