Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Farfar och barnbarn utsatte barn för sextortyr

Barnen lockades till husen i tron att de skulle på ett poolparty. (Bilden har inget direkt samband med artikeln)

Barnen lockades till husen i tron att de skulle på ett poolparty. (Bilden har inget direkt samband med artikeln)

Jens Meyer/AP/SCANPIX

Nyheter | 17/12/2010 16:07

Barnen lockades till huset i tron om ett poolparty. I stället utnyttjades sexuellt de av 70-åringen och hans 18-årige barnbarn.

FÅREVEJLE. 18-åringen, som själv utnyttjats sexuellt av hans farfar sedan tre år tillbaka, lurade sex barn från trakten till skräckhuset i tron att de skulle besöka ett poolparty.

I stället utsattes barnen för grymma sexualbrott av 18-åringen och hans farfar, en 70-årig man. 

70-åringen ska ha utsatt tre pojkar, 7, 9 och 10 år gamla, för övergrepp. Mannen döms även för att ha hjälpt sitt barnbarn att utnyttja flera andra barn.

18-åringen ska dessutom ha tvingat de besökande barnen att titta på barnporr. Själv satt 18-åringen och onanerade när barnen tittade på porren. Farfadern och barnbarnet ska även ha haft analsex inför de barnen.

70-åringen dömdes under fredagen till tre år och sex månaders fängelse.  18-åringen får skaka galler i ytterligare två månader. De ska även betala mellan 6 och 60 000 kronor till de sex barnen, skriver Ekstrabladet.