Barnen lockades till husen i tron att de skulle på ett poolparty. (Bilden har inget direkt samband med artikeln)
Barnen lockades till husen i tron att de skulle på ett poolparty. (Bilden har inget direkt samband med artikeln) - Foto: Jens Meyer/AP/SCANPIX

Farfar och barnbarn utsatte barn för sextortyr

Barnen lockades till huset i tron om ett poolparty. I stället utnyttjades sexuellt de av 70-åringen och hans 18-årige barnbarn.


FÅREVEJLE. 18-åringen, som själv utnyttjats sexuellt av hans farfar sedan tre år tillbaka, lurade sex barn från trakten till skräckhuset i tron att de skulle besöka ett poolparty.

I stället utsattes barnen för grymma sexualbrott av 18-åringen och hans farfar, en 70-årig man. 

70-åringen ska ha utsatt tre pojkar, 7, 9 och 10 år gamla, för övergrepp. Mannen döms även för att ha hjälpt sitt barnbarn att utnyttja flera andra barn.

18-åringen ska dessutom ha tvingat de besökande barnen att titta på barnporr. Själv satt 18-åringen och onanerade när barnen tittade på porren. Farfadern och barnbarnet ska även ha haft analsex inför de barnen.

70-åringen dömdes under fredagen till tre år och sex månaders fängelse.  18-åringen får skaka galler i ytterligare två månader. De ska även betala mellan 6 och 60 000 kronor till de sex barnen, skriver Ekstrabladet.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!