Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Anna Chapman låter paltorna falla

- 21/12/2010, 13:39 -
1 av 5

Privat

2 av 5

Privat

3 av 5

Privat

4 av 5

Privat

5 av 5

WikiCommons

Den ryska spionskönheten klär av sig - in på bara skinnet.

MOSKVA. Hon blev världskändis när hon avslöjades som en av frontfigurerna i en rysk spionring som verkat i USA. Sedan dess är Anna Chapman, 24, en sexsymbol och den moderna tidens svar på dubbelagenten Mata Hari - urtypen för en femme fatale.

Ända sedan spionskandalen briserade i somras har Anna Chapman fått erbjudande efter erbjudande om att kommersialisera sin otvetydiga sex appeal. Det amerikanska porrfilmsbolaget Vivid har hört av sig med ett långfilmskontrakt. Den ryska herrtidningen Maxim har låtit henne strippa.

Men aldrig har den hemlighetsfulla mästerspionen varit lika avklädd som nu.

Det uppges nämligen vara hennes svikne amerikanske exman - som säger sig ha levt i ovisshet om hennes dubbelliv och spionkarriär - som nu släppt en serie mycket avslöjande bilder.

Bläddra i bildspelet ovan och ta dig en närtitt på den ryska spionskönheten. OBS! Varning för mycket explicita bilder!

Anna Chapman greps tillsammans med sju medspioner i New York den 27 juni 2010 misstänkt för att ha jobbat åt den ryska federationens externa underrättelsetjänst, SVR (Sluzhba Vneshney Razvedki).

Chapman erkände sig skyldig till att ha agerat utländsk agent utan att ha meddelat amerikanska myndigheter och deporterades till Ryssland den 8 juli 2010 i ett fångutbyte.