1 av 2
- Foto: New London Police Department
2 av 2
- Foto: Northern India

Ville råna krog - med Iphone

Ta aldrig med dig en Iphone till ett knivslagsmål. Möt Jerome Taylor - en misslyckad rånare.


NEW LONDON. Enligt Connecticutpolisen erkänner Jerome Taylor, 20, att han försökte råna restaurangen Northern Indian två dagar innan jul - med en Iphone.

20-åringen bar en mask när han klev in på den indiska restaurangen i onsdags eftermiddag och krävde kontanter med vad de anställda uppfattade som ett vapen i sin hand, uppger MSNBC.

"Skojar bara"

Matställets ägare och kock, Dakpa "John" Norbu, befann sig i köket och förberedde middagen när Taylor klev in med ett litet handeldvapen.

– Jag viftade med min kniv. Och sen sa han "jag skojar bara", säger Norbu till New London Patch.

Jerome Taylor bad om ursäkt och förklarade att han bara var i behov av pengar för att försörja sitt barn och flydde från platsen.

Polisen kunde dock kort därpå gripa den misslyckade rånaren, som erkänner rånförsöket men hävdar att han bara var beväpnad med sin svarta Iphone.

"Synd om rånaren"

Polisens utredare kunde dock vare sig hitta någon pistol eller någon Iphone i Taylors ägo och Dakpa "John" Norbo säger att det knappast var någon telefon rånaren höll i.

– Jag skulle ha känt igen en Iphone - jag äger nämligen en själv.

Restaurangägaren ville ändå inte anmäla rånaren.

– Jag tycker synd om honom eftersom han har barn, säger Norbo.

Men det hjälpte inte - 20-åringen kommer nu att åtalas för rånförsök.

Polisen undersöker också om Jerome Taylors uppgifter om att en släkting ser efter barnet stämmer för att säkerställa att det inte utsätts för fara.

/
/
Ran
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!