- Foto: Karel Navarro/AP/Scanpix

Norsk pedofil gripen i Gambia - hade treåring på rummet

Hade sex små pojkar i sovrummet.


För fjärde vintern i rad besökte den norske 45-årige mannen Gambia. Denna gång greps han av gambiansk polis efter att norsk polis hört av sig om den tidigare dömde pedofilen.

När polisen grep 45-åringen hade han sex små pojkar i sitt sovrum. Den yngste bara tre år gammal och den äldste tio år gammal.

Mannens mobiltelefon har dessutom beslagtagits och enligt Aftenposten har ett stort antal barnpornografiska bilder, som mannen själv tagit, hittats i telefonen.

Mannen ska ha betalt för barnens skolgång i utbyte mot att de var hos honom.

45-åringen kommer, om han döms, att få tillbringa minst 14 år i gambianskt fängelse.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Juryn till Trumps rättegång utsedd

Insats under Trumpmål – tänt eld på sig själv

En person har tänt eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryn i målet mot expresident Donald Trump just valts ut, bekräftar en talesperson för New York-polisen.

Marinchefen vill se dubblerad förmåga

Regeringen har lovat att Sverige ska bidra med unika förmågor i Nato. Men marinchef Ewa Skoog Haslum är rädd att politikerna försummar marinen. Jag är orolig att man inte förstår varför vi behöver ha en stark marin, säger hon.

Telenors svar på kundernas kritik: "Beklagar"

Telenor är en av Sveriges stora telekomjättar. I en video på Facebook marknadsför de en ny tjänst, som minst sagt får en del kunder att reagera. Nu bemöter de kritiken.

Kina skickar pandor till San Francisco

1 timme sedan
Kinas "pandadiplomati" fortsätter – nu blir San Francisco en i raden av amerikanska städer som tar emot pandor från landet.

Sundsvall: Polisen rapporterar om stöld

1 timme sedan
"Birsta, polisen larmas till en butik", skriver polisen på sin hemsida.