Karl Cook och Lisa Hill dömdes för den grymma misshandeln, tillsammans med...
1 av 2
Karl Cook och Lisa Hill dömdes för den grymma misshandeln, tillsammans med... - Foto: Polisen
Mary Willoughby och Kelly Taylor.
2 av 2
Mary Willoughby och Kelly Taylor. - Foto: Polisen

Brännmärkte offer med strykjärn

Gänget tröttnade på att sparka och slå. Bestämde sig för att krydda till misshandeln som snabbt utvecklades till en långdragen tortyr.


TORQUAY. Louise Hewitt, 26, hamnade i bråk med sin inneboende, Karl Cook, sedan han anklagat henne för att ha spridit rykten. Påhejad av Cook gick då hans flickvän, 22-åriga Mary Willoughby, till attack och slog ner Hewitt.

Men misshandeln skulle inom kort ta en fruktansvärd vändning. Paret tröttnade på att slå och sparka Louise och bestämde sig för att "krydda till" misshandeln.

Hängdes

Louise Hewitt fördes bunden till en annan lägenhet, där parets två vänner Mary Willoughby och Kelly Taylor väntade på offret. Kvartetten bestämde sig snart för att testa olika tortyrmetoder. Under timmar utsattes Louise för den grymma misshandeln.

De brände offret med ett strykjärn på kroppen på flera ställen och flera olika föremål användes för att slå henne med; stilettskor, tallrikar, krukor och stolar. Vid flera tillfällen ska Louise även hängts tills hon svimmat. Gänget ska sedan ha petat henne i ögat med flera olika föremål. Kvartetten ska även ha skurit Louise med en kniv på flera ställen, och även hotat med att döda henne.

Fängelse

Under tisdagen dömdes gänget till totalt 27 års fängelse.

– Det är en fruktansvärd händelse där fyra hjärtlösa personer kidnappade och fängslade en försvarslös kvinna, säger Jon Phillips till Daily Mail.

När domen föll, sa Louise Hewitt:

– Tack gode gud.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Max duckar kritik – skyller på kunderna: "Vi tror inte att folk.."

Flera gripna i Tadzjikistan för Moskvadåd

Flera personer i Tadzjikistan uppges ha blivit gripna misstänkta för inblandning i förra veckans terrorattack i Moskva.

Polisen i Motala rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Bilist och två cyklister i kollision.", skriver polisen på sin hemsida.

Förtroendet för regeringen ökar

1 timme sedan
Väljarnas förtroende för regeringen ökar, enligt en GP/Novusmätning. I mars svarade 35 procent att de har ganska eller mycket stort förtroende för regeringen. I januari var siffran 28 procent.

Polisen rapporterar om rattfylleri, Härnösand

1 timme sedan
"Härnösand, misstänkt rattfylleri.", skriver polisen på sin hemsida.

Spikas upp på kors – för att fira påsk

1 timme sedan
Filippinske Ruben Enaje har låtit sig korsfästas under årets långfredag – för 35:e gången. Inför korsfästelsen uppgav han att han planerade att ägna sina böner under traditionen till fred i Ukraina, i Gaza och det omtvistade Sydkinesiska havet.