Söndag 9 Maj
Stockholm

Påhittad aids-smitta avslöjade otrogen fru

När mannen misstänkte sin kvinna för otrohet valde han att - genom kenyansk radio - lura henne att hon smittats med aids.
1 av 2
När mannen misstänkte sin kvinna för otrohet valde han att - genom kenyansk radio - lura henne att hon smittats med aids. Foto:
År 2009 dog cirka 80 000 människor i Kenya av aids-relaterade symptom.
Landet beräknas vara ett av världens länder som drabbats hårdast av sjukdomen.
2 av 2
År 2009 dog cirka 80 000 människor i Kenya av aids-relaterade symptom. Landet beräknas vara ett av världens länder som drabbats hårdast av sjukdomen. Foto:

Efter otrohetsmisstankar bestämde sig den kenyanska mannen för att lista ut hur det egentligen låg till. Maken lät en radiostation lura frun att hon smittats med den allvarliga könssjukdomen HIV.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

KENYA. När frun Agnes började komma hem sent från jobbet började den makens ana oråd.

Och det blev inte bättre när mannen fick ett sms som hävdade att frun under en längre period haft en affär med hennes chef.

För att få reda på sanningen beslutade han sig för att kontakta radio.

– Det som egentligen fick mig att skriva det här mailet var att jag fick ett sms från någon som skrev att hon ligger runt och har en affär med hennes chef, säger mannen till radiostationen.

Låtsades vara chefens fru

När det strax därefter kom fram att chefen också var i ett äktenskap visste programledaren exakt vad hon skulle göra - låtsas vara chefens fru och sedan ringa upp Agnes.

– Anledningen till att jag ringer är på grund av min man. Jag har hört att ert förhållande är mer än bara ett arbetsförhållande, säger programledaren till Agnes.

Sa "herregud" 13 gånger

På bandet hör man hur Agnes till en början förnekar alla sexuella kopplingar till sin chef - men det håller inte länge.

– Jag ringer bara för att varna dig att att min man har diagnostiserats med någonting väldigt allvarligt, förklarar radiokvinnan.

– Han är HIV-positiv.

Till slut väljer maken att hoppa in i samtalet för att konfrontera sin fru.

Men det ända hon har att säga är "herregud", som hörs tretton gånger från Agnes sida efter att hon fått höra om sin påhittade sjukdom.

Hör Agnes bli lurad här:

Kommentera
Kopiera länk
Dela