Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Taxichaufför fick 30 000 kronor för sex dagars resa

- 24/04/2011, 16:57 -

FRANK FRANKLIN II/SCANPIX

Dokumenterade resan på twitter.

NEW YORK. Taxichauffören Muhammed Alan fick en minst sagt positiv överraskning i plånboken när finansmannen John Belitsky och hans vän Dan Wuebben bestämde sig för att göra något "magiskt".

De bestämde sig för att resa från New York till Los Angeles - närmare 400 mil - i Muhammed Alans taxi. De två männen gjorde en överenskommelse med taxichauffören och priset för resan blev ungefär motsvarande 30 000 kronor, uppger BBC News.

Det kan tyckas vara högt för en taxiresa, men hade taxametern fått vara på hela resan hade prislappen landat på drygt 100 000 kronor.

Taxiresan, som nog kan räknas till en av historiens längsta, tog sex dagar och inkluderade ett stopp i Las Vegas. Där vann John Belitsky och Dan Wuebben 12 000 kronor på kasino.

Resan dokumenterades på twitter där John Belitsky och Dan Wuebben nu ivrigt letar efter någon som vill köra de tillbaka hem till New York.