- Foto: FRANK FRANKLIN II/SCANPIX

Taxichaufför fick 30 000 kronor för sex dagars resa

Dokumenterade resan på twitter.


NEW YORK. Taxichauffören Muhammed Alan fick en minst sagt positiv överraskning i plånboken när finansmannen John Belitsky och hans vän Dan Wuebben bestämde sig för att göra något "magiskt".

De bestämde sig för att resa från New York till Los Angeles - närmare 400 mil - i Muhammed Alans taxi. De två männen gjorde en överenskommelse med taxichauffören och priset för resan blev ungefär motsvarande 30 000 kronor, uppger BBC News.

Det kan tyckas vara högt för en taxiresa, men hade taxametern fått vara på hela resan hade prislappen landat på drygt 100 000 kronor.

Taxiresan, som nog kan räknas till en av historiens längsta, tog sex dagar och inkluderade ett stopp i Las Vegas. Där vann John Belitsky och Dan Wuebben 12 000 kronor på kasino.

Resan dokumenterades på twitter där John Belitsky och Dan Wuebben nu ivrigt letar efter någon som vill köra de tillbaka hem till New York.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Misstänkt utbrott av mjältbrand i Laos

Inget brott bakom död i Torsby

Polisen bedömer att det inte ligger något brott bakom att en kvinna hittades död vid en golfbana i Torsby i Värmland i söndags.

Regeringen skyndar på riktlinjer för skärmtid

Redan efter sommaren kommer nya riktlinjer för hur barn och unga ska använda skärm och sociala medier. Vi har en alarmerande utveckling, säger socialminister Jakob Forssmed (KD).

The Body Shops hemsida ligger nere: "Tack för.."

The Body Shops hemsida ligger nere. Trots att personal säger att den kommer att fungera igen inom kort har sidan redan legat nere i snart tre veckor. Väntar de svenska The Body Shop-butikerna samma öde som de brittiska?

Kriminell personal – HVB-hem tvingas stänga

Aktivt kriminell personal, stök och en nedbränd byggnad. Efter larm från polisen stängs ett HVB-hem på Gotland med omedelbar verkan, rapporterar lokala medier.

Polisen i Tibro rapporterar om trafikolycka

"På riksväg 49, i utkanten av Tibro och i riktning mot Skövde, kör en kranbil in i en vägportal.", skriver polisen på sin hemsida.