Drömvikten: ett ton - "spelar rysk roulette med sitt liv"

Hon är redan världens fetaste mamma men vill bli ännu större. Susanne Eman proppar i sig 21 000 kalorier om dagen.


Susanne Emans diet

Det här äter 32-åringen en vanlig dag:

Frukost

Äggröra på sex ägg
2,3 kilo bacon
Fyra potatisplättar
Sex rostade mackor
En liter milkshake

Snacks

En påse kakor
Två liter läsk
En påse chips
Tre ost- och skinkmackor

Lunch

Tre burritos med gräddfil
Sallad med bland annat bacon, ost och kyckling

Middag

Tolv fyllda tacos
Två liter läsk

Dessert

Åtta skopor vanlijglass
En liten form brownies

ARIZONA. 32-åriga Susanne Eman smäller i sig 21 000 kalorier om dagen med målsättningen att inom tio år ha mer än dubblat sin vikt på 330 kilo. Den stora frågan är om hon överlever.

– Det här är ett av de sorgligaste fallen jag hört talas om. Du kan inte öka så mycket i vikt och fortfarande må bra, säger läkaren Carol Cooper till The Sun och nämner bland annat risken för hjärtsjukdomar.

I ett videoklipp som den brittiska tidningen tagit del av intervjuas Emans två söner som båda uttrycker en oro för att deras mamma ska dö. Klippet avslutas med att en läkare undersöker henne och säger att hon "spelar rysk roulette med sitt liv".

Eman själv menar dock att hon tränar regelbundet för att hennes muskler ska orka med all vikt och att hon än så länge bibehållit en god hälsa.

– Om några värden blir för höga får jag kontakta min läkare. Men jag har inte varit i närheten av farozonerna än. Jag skulle älska att utforska om det är möjligt att nå ett ton, säger hon.

"Varför inte se hur fet jag kan bli?"

Susanne Eman driver en blogg med namnet "On the way to 1 600+ pounds" (På väg mot 730+ kilo). Hon hävdar att fler män attraherats av henne sedan hon började gå upp i vikt och att hon gör världen till en bättre plats att leva på genom sitt handlande.

– Varför inte se hur fet jag kan bli? Jag vill bryta stigmat att det är dåligt att vara fet, säger hon.

För att bli fetast någonsin äter hon bland annat tolv fyllda tacos följt av åtta skopor glass - och det bara till middag.

/
/
/
/
USA
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!