Ett dött lejon ligger utanför stängslet vid djurfarmen.
1 av 2
Ett dött lejon ligger utanför stängslet vid djurfarmen. - Foto: Heather Ellers / SCANPIX
Vägen har stängts av i närheten av farmen, för att minimera risken att någon människa kommer till skada.
2 av 2
Vägen har stängts av i närheten av farmen, för att minimera risken att någon människa kommer till skada. - Foto: Tony Dejak / SCANPIX

Tigrar och lejon på rymmen

Myndigheterna varnar allmänheten för att gå ut.


"Stå kvar och skrik"

Jack Hanna, chef för Ohios största djurpark ger tips på hur man ska reagera om man plötsligt står öga mot öga med en tiger.

– Stå kvar och skrik. Försök att göra dig så stor som möjligt, då är chansen störst att de lämnar en i fred, säger Hanna, enligt Fox news.

OHIO. Tigrar, lejon, grizzlybjörnar och vargar har rymt från en djurfarm. Nu varnas människorna i området för att gå ut, eftersom att djuren fortfarande är lösa.

Minst ett femtiotal djur uppges vara på rymmen. Den lokala polisen ska redan ha hunnit skjuta de flesta av dem, men folk uppmanas fortfarande att stanna inne.

Djurägaren hittats död

Invånarna i Ohio började se vilda djur i området sent på tisdagskvällen. Burarna på den privata djurfarmen stod öppna och ägaren låg död på området. Myndigheterna tror att mannen begått självmord, efter att först ha släppt lös djuren.

Flera poliser sattes omedelbart in i jakten och omkring 40 djur har dödats, skriver Los Angeles Times. Att döda djuren var enligt myndigheterna enda alternativet, eftersom att det är omöjligt att söva ner dem när det är mörkt.

När det ljusnat kommer de djur som återstår försöka fångas in, i stället för att dödas. Bland annat några björnar, vargar och tigrar.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Uppgifter: Kadyrov sjuk – Kreml letar arvtagare

Polisen i Boden rapporterar om trafikolycka

"Singelolycka på Garnisindsgatan/Kyrkgatan i Bodens centrum.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Älvsbyn

1 timme sedan
"Larm om trafikolycka på riksväg 94/länsväg 356 i Älvsbyn.", skriver polisen på sin hemsida.

Vinstlyft för Hemnet

1 timme sedan
Bostadsannonssajten Hemnet redovisar ett rörelseresultat på 99 miljoner kronor för årets första kvartal. Det kan jämföras med vinsten på 68 miljoner under motsvarande kvartal ett år tidigare.

Stort vinstfall för JM

1 timme sedan
Bostadsbyggaren JM gjorde en rörelsevinst på 160 miljoner kronor för första kvartalet, ner från 417 miljoner samma period i fjol.

Polisen rapporterar om rattfylleri, Karlstad

1 timme sedan
"Misstänkt påverkad bilist stoppad på Färjestad", skriver polisen på sin hemsida.