Han är verklighetens Superman

Han ägnar sitt liv åt att bli så lik mannen i röd slängkappa och blåa trikåer som möjligt.


FILIPPINERNA. Sedan 1995 har han ägnat sig åt sitt livs kall - att bli så lik Stålmannen som möjligt. 35-årige Herbert Chavez har gjort ett stort antal plastikoperationer för att kunna mötas av en spegelbild som ser ut som skådespelaren Christopher Reeves.

Näsjobb och lårimplantat

Chavez har lagt en förmögenhet på sitt superhjälteutseende. Han har bland annat blekt hyn, fixat näsan, läpparna, höjt kindbenen och gjort låren mer fylliga. Nu vill han dessutom påverka längden via kirurgi, rapporterar CNN.

Kläddesigner på dagen och hjälte på fritiden

För att försörja sig jobbar Chavez som klänningsdesigner, men det verkliga kallet är superkrafterna. När Chavez/Superman inte jobbar som designer hjälper han därför utsatta barn. Hittills har han bara använt sina så kallade superkrafter till goda ändamål.

Ur hälsosynpunkt kommer dock framtiden få utvisa vad som kommer att hända med hans snart sönderopererade kropp.

Om Chavez är medveten om hur trendig han är står oklart. På senare tid har det dagligen poppat upp folk som tagit fiktionen till verkligheten. För att enligt egen utsaga se till att världen blir en lite säkrare plats att leva på.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ica-butiken betalar en miljon för säkerheten: "Det är hemskt"

Två döms för djurplågeri på slakteri

Grisar på ett skånskt slakteri utsattes för allvarliga och upprepade brott. Två män döms nu till villkorlig dom och dagsböter av Ystads tingsrätt, som kommit fram till att 18 djur vid slakt har lidit på ett sätt som är att bedöma som djurplågeri.

Man begärs häktad efter överfall mot advokat

Den man i 65-årsåldern som greps efter en misshandel i Norrköping i helgen har begärts häktad, på sannolika skäl misstänkt för synnerligen grov misshandel, rapporterar P4 Jönköping.

Tyska investerare ser ljusare på framtiden

Stämningsläget inom den tyska ekonomin förbättras ytterligare. Zew-index, en månatlig undersökning, steg i april till 42,9 från ett index på 31,7 i mars.

ECB-topp: Säkerhetsläget hot mot sänkning

Sjunkande inflation har gett hopp om att centralbanker kommer börja sänka sina räntor framåt sommaren.

Luleå: Polisen rapporterar om våldtäkt

"Polisen utreder våldtäkt.", skriver polisen på sin hemsida.