Jennifer Harris startade nätkrig med sin tidigare vän - efter en misslyckad festinbjudan.
Jennifer Harris startade nätkrig med sin tidigare vän - efter en misslyckad festinbjudan.

Brände ner ex-vännens hus - efter Facebookbråk

En misslyckad festinbjudan på Facebook blev början på mordbrand.


DES MOINES. Jennifer Harris och Nikki Rasmussen var vänner på riktigt - och på Facebook. Men en misslyckad festinbjudan på det sociala nätverket blev början på vad som nu rubriceras som mordbrand.

Bråket började med att Harris bad Nikki Rasmussen fixa en festinbjudan på Facebook. När fler och fler tackade nej så spårade de båda vännernas relation då Harris beskyllde Rasmussen för den misslyckade festen. Det hetsiga bråket ska enligt polisutredaren Jack Kamerick ha innehållit bittra statusmeddelanden, falska Facebookprofiler och sms. Det slutade med att Nikki tog bort Jennifer som vän.

När Jennifer Harris och hennes man Jim vaknade mitt i natten och insåg att huset stod i brand misstänkte de genast Jennifer Harris. En misstanke som visade sig stämma. Jennifer hade tagit så illa vid sig att hon helt enkelt gått upp mitt i natten och bestämt sig för att sätta eld på garaget - fullt medveten om att de äkta paret låg i sängen i sovrummet.

Nu sitter 30-åriga Harris häktad i Polk County Jail och kan släppas mot en borgensumma på 100 000 dollar, nära 700 000 kronor, skriver Demoinesregister.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tv-kocken hyllas av Nyhetsmorgon-kollegorna: "Finast och coolast av alla"

Polens president stoppar dagen efter-piller

Polens president Andrzej Duda använder sitt veto för att sätta stopp för regeringens planer på att lätta på restriktionerna mot receptfria akuta p-piller.

Polisen i Oskarshamn rapporterar om trafikolycka

"En personbil kolliderar med ett rådjur på E22 i höjd med Oskarshamn.", skriver polisen på sin hemsida.

Ica-chefens svar på kundernas hårda kritik mot nya varan: ”Våga prova”

Ica har fått hård kritik efter lanseringen av den nya "hushållsfärsen". Nu svarar matjätten på kundernas negativa kommentarer.

Misstänkt anstiftare till Farstamord efterlyst

1 timme sedan
Polisen har gått ut med en internationell efterlysning efter en man som misstänks ha legat bakom dödsskjutningarna i Farsta i södra Stockholm den 10 juni förra året, enligt uppgifter till Aftonbladet.

Örkelljunga: Polisen rapporterar om brand

1 timme sedan
"Det brinner i en villa i Eket.", skriver polisen på sin hemsida.