Bilden har ingen koppling till texten.
Bilden har ingen koppling till texten. - Foto: Hasse Holmberg/SCANPIX

Mamman tvingade 10-åriga dottern visa sig naken på Skype

Mamman ville bli modell - och gick så långt att hon klädde av sin 10-åriga dotter inför en påstådd proffsfotograf.


MASSACHUSETTS. Ann Lussier, 41, påstås ha tvingat sin 10-åriga dotter att klä av sig till bara underkläderna, för att sedan tvinga henne att ta av sig tills hon var helt naken. Detta samtidigt som en man, som påstod sig vara en fotograf från Florida, tittade på - via Skype.

Anledningen till mammans krav på dottern var hennes förhoppning om en karriär i modellbranschen. En glamourös plåtning i bikini väntade nämligen de båda, om "fotografen" gillade bilderna.

"Föräldern tvingades visa hur både hon och offret (dottern, red anm.) såg ut nakna, enligt uppgifter så att han kunde se formen på deras kroppar", står det i anmälan, enligt ABC News.

Anmäldes av syster

Ann Lussier anmäldes av sin tvillingsyster. Detta efter att hon fått höra om incidenten från mamman själv, där hon påpekade hur svår dottern var att samarbeta med.

Men mamman själv menar att det är hon som är offer i situationen, och att hon inte medvetet satt sin dotter i fara.

– Det finns sjuka människor där ute, och de får gå fria. Men jag låses in. Jag är ett offer, ska Ann Lussier ha sagt enligt ABC.

"Perverterad människa"

Mamman åtalas för att ha äventyrat sitt barns säkerhet.

– Hennes tvillingsysters syfte har varit att anmäla att någon, den här perverterade människan, utnyttjade någon sårbar, hävdar försvarsadvokaten Ernest Solomon.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!