Fredag 27 Maj
Stockholm

Fejkdoktorn slår till igen - injicerade cement i kvinnas kinder

Han, eller hon, konfronterades av CBS men vägrade kommentera fallen.
1 av 3
Han, eller hon, konfronterades av CBS men vägrade kommentera fallen. Foto: Polisen.
Här är polisens bild på fejkdoktorn och transvestiten Oneal Ron Morris. Han har, som synes, utfört ett liknande ingrepp på sig själv.
2 av 3
Här är polisens bild på fejkdoktorn och transvestiten Oneal Ron Morris. Han har, som synes, utfört ett liknande ingrepp på sig själv. Foto: Polisen
Här är kvinnan som fick lite mer välmarkerade kindben än hon önskat.
3 av 3
Här är kvinnan som fick lite mer välmarkerade kindben än hon önskat. Foto: Faksimil CBS

Nu har den Miami-baserade fejkkirurgen slagit till igen. Denna gång injicerades cement i kinderna på en kvinna.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Missa inte

Se Nyheter24:s bildextra då Miss Plastic koras här.

De sjukaste plastikmissarna, Heidi Montags enorma plastikförvandling eller Janice Dickinsons galna silikonträngsel på hyllan

Att vara sexig utan silikon - är det möjligt?

Nyheter24 har tidigare berättat om det fall då en kvinna i Miami ville förstora sin rumpa. Men vad hon inte visste var att fejkdoktorn Oneal Ron Morris skulle använda superlim och cement under ingreppet  - för att få till en putande bakdel.

Den utsatta kvinnan är inte ensam. Nu träder ytterligare ett offer för fejkdoktorns grymma metoder fram. Det är den transexuella kvinnan Rajee Narinesingh, som fick cement insprutat i kinderna då hon ville markera sina kindben.

Chansade

Kvinnan ska ha ha varit desperat efter en estetisk förändring, men hade inte tillräckligt med pengar för att gå till en legitimerad läkare.

– Det blir så tydligt att man vill matcha sitt yttre med sin insida när du är villig att ta chansen. Som transexuell tänker du "åh Gud, jag kan se ut som jag vill se ut utan att spendera så mycket pengar", sa det 48-åriga offret till CBS Miami.

Hon ska ha märkt att något var fel när hakan var deformerad, kinderna knöliga och läpparna svullna direkt efter ingreppet.

Till Radar Online säger kvinnan att hon nu lärt sig en läxa.

– Jag kunde ha dött, konstaterar hon.

Kommentera
Kopiera länk
Dela