Herman Cain talar ut om Ginger White

- 02/12/2011, 08:25 -
Herman Cain talar ut om sin relation med Ginger White, som påstår att de haft en relation under 13 år.

Herman Cain talar ut om sin relation med Ginger White, som påstår att de haft en relation under 13 år.

Carolyn Kaster / AP

Efter att ha anklagats för en utomäktenskaplig relation av Ginger White talar nu den tilltänkte republikanska presidentkandidaten Herman Cain ut om relationen i en intervju.

Cain har hela tiden hävdat att hans relation med White inte varit mer än som vänner. White gick ut i media och sade sig ha haft ett 13 år långt förhållande med Cain som förnekar detta.

- Hon var inte den enda vän som jag har hjälpt i dessa tuffa ekonomiska tider, hennes meddelande till mig var relaterade till ”behöver pengar till hyran” eller vad det nu kunde vara. Jag minns inte alla detaljer, sade Cain.  

Fram till dess att White kom ut med sin historia kände Cains fru inte till deras relation. Hur mycket pengar det rör sig om vill Cain inte gå in på men förklarar varför han valde att hjälpa White.

- Jag är en ödmjuk person när det kommer till sådana saker. Jag har hjälpt medlemmar i min kyrka. Jag har hjälpt familjemedlemmar, rapporterar The New York Times.

Under de närmaste dagarna kommer Cain att bestämma sig om han ska fortsätta sin kampanj eller inte. Han säger sig vilja tala om situationen med sin fru innan han tar ett beslut.