Michelle Obama och hennes blivande dejt.
Michelle Obama och hennes blivande dejt. - Foto: Faksimil Politico

Michelle Obama ska på dejt med marinsoldat

Presidenthustrun har tackat ja till en ny kavaljer.


Michelle Obama ska på dejt, och det är inte med Barack. 20-årige marinsoldaten Aaron Leeks från Maryland har frågat presidenthustrun om hon vill vara hans sällskap på marinkårens bal nästa år.

Michelle Obama träffade 20-åringen på en av marinkårens insamlingar av leksaker till utsatta barn. Då passade Leeks på att fråga. Han försäkrade sig dock mot svartsjuka genom att lägga till: "Med din mans tillåtelse så klart."

Presidenthustrun svarade: "Det vill jag gärna" och skickade fram en av sina medhjälpare för att få Leeks kontaktuppgifter, rapporterar Politico.

Barack ovetande

– Om presidenten ser det här kan det här vara första gången han hör talas om det, kommenterade Vita Husets pressekreterare Jay Carney.

Pressekreteraren kan dock inte bekräfta att Michelle Obama definitivt kommer att komma, men tror att hon kommer att stå fast vid sitt svar.

– Presidenthustruns engagemang till militärfamiljer är väldigt starkt, så jag är säker på att hon blev smickrad av inbjudan.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Armani svänger – börsnotering möjligt

Allt om Alexander Isak: Familj, klubbar, lön och mål

Alexander slog igenom med dunder och brak i allsvenska AIK. Sedan dess har han representerat flera europeiska klubbar. Nyheter24 har tagit en närmare titt på vad svenskarna googlar mest om fotbollsstjärnan.

63 000 vårdanställda kan vägra övertid

På torsdag nästa vecka kan 63 000 anställda inom vården gå ut i övertids- och nyanställningsblockad. Vi jobbade tre miljoner övertidstimmar förra året vilket motsvarar ungefär 1 800 extra heltidsanställda. Vi kommer inte täcka upp för det längre, säger Vårdförbundets ordförande Sineva Ribeiro.

Polisen i Norrköping rapporterar om trafikolycka

"Två personbilar i krock i Norrköping.", skriver polisen på sin hemsida.

Radio: Man hotar spränga sig på iranskt konsulat

En man hotar att spränga sig själv i luften vid Irans konsulat i Paris, rapporterar fransk radio.

Kina tvingar Apple att ta bort mobil-appar

Den amerikanska Iphone-tillverkaren Apple har plockat bort flera av de allra populäraste apparna ur bolagets app-butik i Kina, rapporterar tidningen The Wall Street Journal.