Storebror tände eld på sin lillebror...
1 av 2
Storebror tände eld på sin lillebror... - Foto: Dave Weaver / SCANPIX
för att han trodde att denne kissade ner på honom.
2 av 2
för att han trodde att denne kissade ner på honom. - Foto: Jurek Holzer / SCANPIX

Man tände eld på sin bror efter en "urinattack"

Dränkte sin cancersjuke lillebror i bensin och tände på.


Syskonbråk

De två bröderna ska ha varit i konflikt med varandra under en längre tid.

50-årige Kiatchai ska ha spillt vatten på regelbunden basis, vilket retat upp storebror Thawat. Den 10 december fick han nog, eftersom att han var säker på att vätskan som droppade ner på honom var urin och valde därför att utföra en brutal hämndattack.

PHUKET. 61-årige Thawat Limyothin kände hur något droppade genom taket från rummet ovanför. Då tände det till. 61-åringen som var säker på att vätskan var urin från Kiatchai, hans 50-årige cancersjuke bror, tog tag i en bensindunk och rusade upp till boderns rum. Väl inne i rummet så hällde han ut innehållet i dunken över sin bror och tände på.

Polisen larmades om brottet den 10 december - efter att ha fått rapporter om att huset stod i lågor. Två brandbilar kämpade med att släcka elden på Phrapradaeng-Bangkorbua Road i Samut Prakan, skriver Phuket Gazette.

Brännskadad men vid liv

Kiatchais fru, Wanyupha, hittade sin make bland lågorna och lyckades få ut honom och föra honom till sjukhus. Där vårdas nu den cancersjuke 50-åringen, som innan attacken var på bättringsvägen, med allvarliga brännskador.

Polisen har utfärdat ett häktningsbeslut mot Thawat, som anklagas för att ha startat branden och orsakat allvarliga skador på en annan person.

Eld
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!