Att hålla kontakt med sina vänner och jobba lite mindre, det är misstag som många döende ångrar.
Att hålla kontakt med sina vänner och jobba lite mindre, det är misstag som många döende ångrar. - Foto: Bertil Ericson/SCANPIX

Detta ångrar vi på dödsbädden

Att leva ett gladare liv och inte jobba så mycket, det är några av de vanligaste saker som människor ångrar på sin dödsbädd.


Alla som ligger på sin dödsbädd ångrar någonting. En sköterska som arbetat med döende patienter listar de vanligaste misstagen döende människor ångrar. Att leva för sin egen skull, och inte enligt andras förväntningar. Det är misstaget som flest ångrar, skriver hon på Empower Network.

Många som ligger för döden inser att de inte har följt sina drömmar. De tycker alltid att de gjort fel val. Ett vanligt misstag handlar om jobbet. Människor som närmar sig slutet tycker ofta att de har arbetat för mycket. Detta gäller framför allt män som önskar att de satsat mer på sin fritid och familj.

Vänskap ett återkommande ämne på dödsbädden. Väldigt många önskar att de hållit bättre kontakt med sina vänner. Alla som ligger på dödsbädden saknar sina vänner. När patienterna dör inser alla vid slutet att de har ett val att dö lyckliga. Något som alla också gör.

/
/
USA
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!