Killen på bilden tvingar en liten katt att inhalera något från en bong.
Killen på bilden tvingar en liten katt att inhalera något från en bong. - Foto: Privat

Här tvingar djurplågaren katten att knarka

Mannen är polisanmäld för djurplågeri - men ingen vet vem han är.


DANMARK/FREDRIKSHAMN. Killen garvar och tvingar en liten katt att inhalera något okänt från en bong. Bilden sprids just nu på Facebook och väcker avsky hos användarna.

– Fy fan säger jag bara! Att det finns så många sjuka människor, jag mår dåligt, skriver en Facebookanvändare, enligt Ekstrabladet.

Polisanmäld

Det är oklart vad det är katten inhalerar, vem som tvingar den och var bilden är tagen. Men enligt polisanmälan kommer mannen från Fredrikshamnsområdet.

– Jag ska jag skicka runt bilden bland mina kollegor för att se om det är någon som känner igen honom, säger Steen Hørlück på Fredrikshamnspolisen.

Utan tvivel djurplågeri

På djurrättsorganisationerna menar man att det inte råder några som helst tvivel om att det är djurplågeri.

Lotte BrinkDyrenes Beskyttelse säger att oavsett vad det är som katten inhalerar, så gör den det med tvång och det är definitivt djurplågeri. Hon oroas över vad som kan ha hänt med katten.

– Den kan i värsta fall vara död efter det här, säger Brink till Ekstrabladet.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Stort kärnkraftverk tar steg mot återaktivering

Kina slopar strafftullar på australiskt vin

Kina slopar strafftullar på australiska viner, enligt Kinas handelsdepartement. Beslutet är en följd av att de två länderna börjat närma sig varandra i det utdragna handelsbråk som präglat relationen i flera år.

Stämmer tobaksjätte för vitt snusberoende

En amerikansk man har stämt tobaksjätten Philip Morris i USA och dess dotterbolag Swedish Match för att ha blivit beroende av vitt snus.

Så många regioner har krigsplacerat läkare

Alla Sveriges regioner utom fem har krigsplacerat läkare, visar en kartläggning som tidningen Sjukhusläkaren gjort. Hur många läkare det rör sig om är hemligstämplat.

Kvinna i 40-årsåldern död – blev påkörd av tåg

En kvinna i 40-årsåldern avled på onsdagskvällen efter att ha blivit påkörd av ett tåg vid järnvägsstationen i Frövi norr om Örebro, skriver Nerikes Allehanda.

FI utreder misstänkt nakenblankning

Finansinspektionen (FI) misstänker att det nederländska handelsbolaget Market Wizard BV har brutit mot marknadsregler som förbjuder så kallad nakenblankning. En undersökning har inletts, skriver FI i ett pressmeddelande.