Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hon har levt på kycklingnuggets i 15 år

- 27/01/2012, 18:36 -
Stacey Irvine hävdar att hennes favorit nuggets är från McDonalds
1 av 2

Stacey Irvine hävdar att hennes favorit nuggets är från McDonalds

Faksimil The Sun

Men även Kycklingnuggest från mataffären funkar bra.
2 av 2

Men även Kycklingnuggest från mataffären funkar bra.

Larry Crowe/Ap

Läkarna varnar 17-åriga Stacey Irvine och menar att hon kan dö av snabbmatsdieten.

BIRMINGHAM. Sedan två års ålder har Stacey Irvine i princip bara ätit kycklingnuggets. I dag, 15 år senare, varnas 17-åringen för att hennes ohälsosamma matvanor kan leda till döden. Skräckslagna läkare fick reda på hennes beroende efter att hon kollapsade och i ilfart fick föras till sjukhus, då hon knappt kunde andas.

17-åringen som arbetar i en fabrik, och aldrig har rört en frukt eller grönsak, lider av anemi och svullna vener i sin tunga. Efter kollapsen har hon vilat upp sig i hemmet och går nu på en vitaminkur - som startade på sjukhus med injektioner.

"Jag delar 20 stycken med min pojkvän"

Men trots att läkarna bad 17-åriga Stacey att ändra sitt beteende, kan hon fortfarande inte få nog av de små kycklingbitarna.

– Jag börjar inse att det här är dåligt för mig, säger hon till The Sun och fortsätter:

– McDonalds kycklingnuggets är mina favoriter. Jag delar 20 stycken med min pojkvän.

Mamman försökte svälta sin dotter

Men även snabbmatkedjan - KFC - och mataffärens märken funkar bra förklarar Stacey Irvine - som har nuggets som huvudmål varje dag. Men beroendet är inte bara ett problem för 17-åringen.

Det har nu gått så långt att hennes mamma är orolig för vad som kommer hända om hon inte slutar. Hon har till och med försökt svälta hennes dotter - men till ingen nytta.

– Det krossar mitt hjärta att se henne äta de där förbannade kycklingbitarna, säger mamman Evonne Irvine, 39, till The Sun och fortsätter:

– Hon har blivit tillsagd i tydliga ordalag att hon kommer att dö om hon fortsätter på samma sätt. Men hon säger att hon inte kan äta något annat.