Tisdag 19 Okt
Stockholm

Hon har levt på kycklingnuggets i 15 år

Stacey Irvine hävdar att hennes favorit nuggets är från McDonalds
1 av 2
Stacey Irvine hävdar att hennes favorit nuggets är från McDonalds. Foto: Faksimil The Sun
Men även Kycklingnuggest från mataffären funkar bra.
2 av 2
Men även Kycklingnuggest från mataffären funkar bra. Foto: Larry Crowe/Ap

Läkarna varnar 17-åriga Stacey Irvine och menar att hon kan dö av snabbmatsdieten.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

BIRMINGHAM. Sedan två års ålder har Stacey Irvine i princip bara ätit kycklingnuggets. I dag, 15 år senare, varnas 17-åringen för att hennes ohälsosamma matvanor kan leda till döden. Skräckslagna läkare fick reda på hennes beroende efter att hon kollapsade och i ilfart fick föras till sjukhus, då hon knappt kunde andas.

17-åringen som arbetar i en fabrik, och aldrig har rört en frukt eller grönsak, lider av anemi och svullna vener i sin tunga. Efter kollapsen har hon vilat upp sig i hemmet och går nu på en vitaminkur - som startade på sjukhus med injektioner.

"Jag delar 20 stycken med min pojkvän"

Men trots att läkarna bad 17-åriga Stacey att ändra sitt beteende, kan hon fortfarande inte få nog av de små kycklingbitarna.

– Jag börjar inse att det här är dåligt för mig, säger hon till The Sun och fortsätter:

– McDonalds kycklingnuggets är mina favoriter. Jag delar 20 stycken med min pojkvän.

Mamman försökte svälta sin dotter

Men även snabbmatkedjan - KFC - och mataffärens märken funkar bra förklarar Stacey Irvine - som har nuggets som huvudmål varje dag. Men beroendet är inte bara ett problem för 17-åringen.

Det har nu gått så långt att hennes mamma är orolig för vad som kommer hända om hon inte slutar. Hon har till och med försökt svälta hennes dotter - men till ingen nytta.

– Det krossar mitt hjärta att se henne äta de där förbannade kycklingbitarna, säger mamman Evonne Irvine, 39, till The Sun och fortsätter:

– Hon har blivit tillsagd i tydliga ordalag att hon kommer att dö om hon fortsätter på samma sätt. Men hon säger att hon inte kan äta något annat.

Kommentera
Kopiera länk
Dela