Den 44-årige pastorn förde vidare sin fars tradition när han tog med skallerormen till predikan. Men precis som sin pappa dog pastorn av ett bett.
1 av 3
Den 44-årige pastorn förde vidare sin fars tradition när han tog med skallerormen till predikan. Men precis som sin pappa dog pastorn av ett bett. - Foto: Dave Martin
Den giftiga skallerormen bet pastorn i låret berättade hans syster.
2 av 3
Den giftiga skallerormen bet pastorn i låret berättade hans syster. - Foto: Wilfredo Lee/Ap/Scanpix
Pastorn fördes direkt till en familjemedlems hus 13 mil bort för att återhämta sig. Men situationen blev värre och han fick föras till sjukhus där han senare avled.
3 av 3
Pastorn fördes direkt till en familjemedlems hus 13 mil bort för att återhämta sig. Men situationen blev värre och han fick föras till sjukhus där han senare avled. - Foto: Wilfredo Lee/Ap/Scanpix

Pastor använde skallerorm i predikan - dog

"Han la den på marken och så satte han sig ned bredvid den och då bet ormen honom i låret."


"Det är Guds kraft"

– Jag hatade att se honom dö, men han dog för det han trodde på. Jag vet att det är riktigt, det är Guds kraft, sa Mark Wolford efter att hans far dött av ett ormbett.

WEST VIRGINA. När den 44-årige pastorn Mark Wolford i söndags tog med sig en skallerorm till predikan var det i syfte att föra vidare en familjetradition som hans pappa lärt honom.

– Alla som tror kan göra det. Jesus sa att dessa tecken skall följa dem som tror. Detta är ett tecken för att visa människor att Gud har makten, har Wolford tidigare berättat för The Washington Post.

Men i stället för succé slutade det hela med sämsta tänkbara scenario - döden.

Pastorn ska nämligen ha skickat runt den giftiga skallerormen innan den till slut bet honom, precis som han själv ett antal år tidigare ska ha sett sin egen far ha blivit biten och avlidit.

Predikan hölls för dagen utomhus och pastorn hade själv haussat upp det hela med ett event på facebook. Och redan på tisdagen den 22 maj skrev han att han "ser fram emot söndag".

Men tyvärr gick det inte som pastorn hade tänkt sig.

– Han la den på marken och så satte han sig ned bredvid den och då bet ormen honom i låret, säger Mark Wolfords syster Robin Vanover till The Washington Post.

Pastorn fördes direkt till en familjemedlems hus 13 mil bort för att återhämta sig. Men hans tillstånd förvärrades och han fick föras till sjukhus där han senare avled.

Dog
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!