VIDEO: Tvillingar dricker åsnesperma och urin i danska Tv3

Efter att innehållet flaggats på amerikansk mark beslutade sig våra nordiska grannar för att sända det kontroversiella teveavsnittet: "Det är verkligen galet", säger programledaren.


Detta är Fear Factor

Amerikanska Fear Factor är från början ett holländskt tevekoncept vid namn Now or Neverland. Programmet går ut på att deltagare ställs inför olika utmaningar.

Varje avsnitt består av olika grenar som till sist leder till en final mellan två deltagare eller två tävlingspar. Utmaningarna kan vara både äckliga, skräckinjagande och fobiprövande.

I USA sändes programmet mellan 2001-2006, och startade igen i slutet på 2011. En säsong spelades också in i Sverige, 2002, med Paolo Roberto som programledare.

Källa: Wikipedia.

Efter att ha tagit en femårig tevepaus beslutade sig Fear Factor för att ta ut svängarna inför den nya säsongen som började sändas i slutet på 2011 i USA.

Därför beslutade sig producenterna för att utforma en utmaning som gick ut på att dricka urin och sperma från en åsna.

– Jag kom dit och de berättade för mig vad som skulle hända och jag började bara skratta och sa 'Det finns inte en chans. Det kan vi väl inte göra. Vänta, ska det här verkligen hända?', sa programledaren Joe Rogan till Huffington Post i slutet på 2011.

Mycket riktigt var tävlingsgrenen mer än vad de amerikanska tittarna kunde hantera och avsnittet som skulle sändas den 30:e januari i år förbjöds av tevekanalerna.

Lyckligtvis för Fear Factor var åsnesperman inte lika motbjudande för danska Tv3.

0.7 liter sperma

Tre tvillingpar tävlar med varandra i åsnegrenen som kvalificerar två syskonpar till final.

Med hjälp av en åsnesko bestäms det vem av syskonen som ska dricka urin, respektive sperma - samt hur mycket av dessa oaptitliga vätskor som ska konsumeras.

En av tvillingarna tvingas dricka 0.7 liter åsnesperma.

– Det är verkligen galet, säger programledaren.

Avsnittet har döpts till "Hee Haw! Hee Haw!".

 

OBS! Känsliga tittare varnas:

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!