Thailändsk protestledare gripen

Thailändsk polis har gripit en av de centrala ledarna i den månadslånga protestaktionen inne på regeringshögkvarterets område i Bangkok, uppger oppositionens tv-kanal i dag. (TT)


Thailändsk polis har gripit en av de centrala ledarna i den månadslånga protestaktionen inne på regeringshögkvarterets område i Bangkok, uppger oppositionens tv-kanal.

Chamlong Srimuang från thailändska PAD, Folkalliansen för demokrati, asketisk buddhist och tidigare general, greps i en förstad till Bangkok när har gick för att rösta i stadens borgmästarval på söndagen, sade PAD:s television.

Skrivet av:

Senaste nytt

Minskad tillväxt i tjänstesektorn

Borde du virusskydda dina barns gamla smartphone?

Gav du din gamla jobbtelefon till barnen? Det kan innebära en rejäl säkerhetsrisk – och hackare kan komma åt både ditt barns, dina egna och ditt jobbs känsliga uppgifter. Hackare blir mer sofistikerade, medan de äldre mobilernas operativsystem inte uppdateras. Och ett antivirusprogram kanske inte räcker som skydd.

Riksrevisionen: Avveckla Allmänna arvsfonden

Allmänna arvsfonden bör avvecklas, anser Riksrevisionen i en granskningsrapport. Enligt granskningen får fonden in mer pengar än den hinner dela ut. Dessutom är kontrollen av vilka organisationer som söker bidrag otillräcklig.

Polisen i Ljungby rapporterar om trafikolycka

"Larm om trafikolycka, Ljungby", skriver polisen på sin hemsida.

Därför kan du inte se din deklaration hos Skatteverket

Skatteverkets hemsida var under måndagen överbelastad och även på tisdagsmorgonen är det svårigheter att komma in på sajten.

Kraftigt vinstlyft för Scania

Det blev ett kraftigt vinstlyft för Södertäljebaserade lastbilstillverkaren Scania i fjärde kvartalet. Men orderingången viker nedåt.