Totalt har familjen opererat in tre liter silikon i brösten.
1 av 2
Totalt har familjen opererat in tre liter silikon i brösten.
Om 14-åriga Britney kommer att operera brösten eller ej återstår att se. I så fall blir det familjens 15:e gång.
2 av 2
Om 14-åriga Britney kommer att operera brösten eller ej återstår att se. I så fall blir det familjens 15:e gång. - Foto: Malin Hoelstad / SvD / SCANPIX

Mamma och hennes fem döttrar knarkar bröstoperationer

"Jag älskar verkligen mina döttrars onaturliga utseende och jag vet att Britney kommer att följa efter när hon blir lite äldre."


Så många liter silikon har gått åt

Chantal och hennes fyra döttrar har tillsammans gjort 13 operationer. Så här många gånger har de opererat sig.

Chantal, 53, fyra.

Emma, 30, tre.

Ripley, 21, en.

Terri, 27, tre.

Tara, 26, två.

Totalt har de gått åt tre liter silikon.

KIRKBY-IN-ASHFIELD. 53-åriga Chantal Marshall och hennes fyra döttrar har tillsammans gjort 13 bröstoperationer. Och snart kan de få sällskap av den yngsta dottern. 14-åriga Britney Marshall uppmuntras nämligen redan av mamman att göra familjens 14:e bröstförstoring.

– Hon idoliserar sina äldre systrar så vi har redan börjat prata om att hon ska fixa brösten. För tillfället har hon inte vad jag skulle kalla bröst - men jag hade velat att hon följde sina systrars fotspår, säger mamma Chantal till The Sun.

"Älskar det onaturliga utseendet"

Men som tur är måste Britney fylla 18 år först och förhoppningsvis får hon då bestämma själv om hon vill följa familjens uppmaningar.

– Jag älskar verkligen mina döttrars onaturliga utseenden och jag vet att Britney kommer att följa efter när hon blir lite äldre. Jag älskar verkligen tanken på att vi alla ser likadana ut och är lika glamourösa.

"Jag förstår mig inte på tjejer"

Enligt Chantal är Britney den som har lite "hjärna" i familjen och gör ganska bra ifrån sig i skolan. Mamman har också fött fyra söner och gjorde sin första bröstoperation 1996 efter en graviditet. En av hennes söner - Danny - förstår dock inte deras fascination av bröstoperationer.

– Jag tycker att det är lite festligt. Jag förstår mig inte på tjejer i bland, säger 20-åriga Danny.

14-åriga Britney är ännu inte säker på om hon vill operera sig men medger att hon har funderat på det.

– Jag har pratat med min mamma och systrar om det här och de älskar verkligen sina bröst och uppmärksamheten de får, säger hon till The Sun.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!