Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Världens dummaste tjuv somnade under inbrottet

- 05/07/2012, 22:12 -
Inbrottstjuven tog en paus och söp till, men han däckade på soffan i huset som han rånade.
1 av 2

Inbrottstjuven tog en paus och söp till, men han däckade på soffan i huset som han rånade.

Matt Cardy/Gettyimages

Att göra inbrott och samtidigt supa till var en dålig idé.
2 av 2

Att göra inbrott och samtidigt supa till var en dålig idé.

Henrik Montgomery/SCANPIX

Medan tjuven var i full gång med inbrottet hittade han en flaska vodka i huset. Då söp han till och däckade.

MOSKVA. Att göra inbrott och samtidigt ha ett alkoholberoende kan få ödesdigra konsekvenser. Det bevisade världens kanske dummaste tjuv. Han var i full gång med att stjäla saker från huset han brutit sig in i när han plötsligt fick se en vodkaflaska.

Då tog han en paus från inbrottet och unnade sig några järn. Men det blev en sup för mycket, han däckade på soffan. När ägarna kom hem låg tjuven kvar på soffan och tog en tupplur. Det blev ett hastigt uppvaknande för honom. Vodkaflaskan blev tjuvens fall och han riskerar nu tio års fängelse.

Att kombinera sprit och inbrott visade sig vara en dum idé. Men mannen är inte ensam om att försöka stjäla och supa samtidigt. I april försökte tre fulla män bryta sig in på en djurpark och stjäla en pingvin. De ville återuppleva en scen från filmen The Hangover, rapporterar Huffington Post.