Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Naken man hånade polisen i timmar

- 06/09/2012, 21:45 -
Genom att bland annat dyka ned under vattnet lyckades en okänd naken man hålla sig i från polisen i Seattle.

Genom att bland annat dyka ned under vattnet lyckades en okänd naken man hålla sig i från polisen i Seattle.

JOSHUA TRUJILLO / SCANPIX

En okänd man tacklade två ungdomar och klädde av sig naken. Därefter lyckades han undgå att bli haffad av polisen - i två timmar.

SEATTLE. En okänd man inledde sin dag med att tackla två oförberedda ungdomar innan han bestämde sig för att ta av sig alla sina kläder. Därefter hoppade han ned i Green Lake i Seattle.

Enligt polisen i Seattle hävdade mannen att hans namn var Travis Cunningham endast för att strax därefter byta det till Tyler K. Cunningham. Men åldern var han säker på - 32 år var han. Dock hittade inte polisen några uppgifter om någon med den identiteten.

För att undvika polisen ska mannen ha klamrat sig fast i en boj, dykt ned under vattnet och hängt sig fast i en livräddningsväst som polisen kastat till honom. Allt detta samtidigt som han pratade osammanhängande.

Till sist kunde polisen tillfångata mannen. Vad han misstänks för var vid gripandet oklart, rapporterar Huffington Post.

Se den nakna mannen fly polisen: