Rush Limbaugh under ett tal tidigare i år.
Rush Limbaugh under ett tal tidigare i år. - Foto: Julie Smith/Ap/Scanpix

"Liten penis är feministernas fel"

Den konservative radioprofilen Rush Limbaugh är inte direkt känd för att vara blyg. Så inte heller i går när han påstod i sin radioshow att det är feministernas fel att män i genomsnitt har mindre penis i dag jämfört med för femtio år sen.


Radioprogramledaren Rush Limbaugh pekade på en italiensk studie som visar att män i dag har tio procent mindre penis än vad som var fallet för femtio år sedan. Forskarna bakom studien pekar på ökande bukfetma, stress, miljöföroreningar och rökning. Något som Limbaugh, en konservativ jätte i USA, inte alls håller med om.

– Jag tror att det är feminismens fel. Feminazisterna och allt det där, sa Limbaugh enligt The Raw Story och gick vidare med att fastslå att med tiden skulle "de" hitta ett sätt att skylla den minskande penisstorleken på den före detta presidenten George W. Bush.

The Rush Limbaugh Show har varje vecka över 15 miljoner lyssnare i USA.

Senaste nytt

Israel: Storstaden Khan Yunis omringad

Ny rapport: Riksbanken underskattade riskerna

Riksbankens gigantiska köp av statsobligationer och andra räntepapper hade begränsad effekt i syftet att få upp inflationen.

Oväntat kraftigt bakslag för tysk industri

Den tyska industrins orderingång föll med 3,7 procent i oktober jämfört med månaden före. I årstakt blev nedgången ännu brantare, minus 7,3 procent.

Börsen ser ut att fortsätta uppåt

Det pekar fortsatt uppåt för Stockholmsbörsen i terminshandeln på IG Markets. Ledande Europabörser ser ut att gå i samma riktning.

Värmdö: Polisen rapporterar om kontroll person / fordon

"En bilist som färdas på länsväg 222 vinglar betänkligt mellan filerna. Enligt ett vittne ska också ett rödljus passerats.", skriver polisen på sin hemsida.

Morgonens nyheter 6 december

1 timme sedan
Här kommer morgonens nyheter i korthet.