24-åringen skulle skicka ett sex-sms till sin flickvän. I stället råkade simläraren trycka på "svara alla".
1 av 2
24-åringen skulle skicka ett sex-sms till sin flickvän. I stället råkade simläraren trycka på "svara alla".
Olyckligt nog hade simläraren två av sina elever på kontaktlistan. Detta gjorde att rätten till en början dömde 24-åringen till 18 månaders fängelse.
2 av 2
Olyckligt nog hade simläraren två av sina elever på kontaktlistan. Detta gjorde att rätten till en början dömde 24-åringen till 18 månaders fängelse. - Foto: Holmberg, Hasse/Scanpix

Sms:ade barn av misstag - fick 18 månaders fängelse

Råkade skicka sms med sexuella referenser till hela sin kontaktlista. Då dömdes 24-åringen till ett 18 månader långt fängelsestraff.


BIRMINGHAM. Det finns en stor skillnad mellan "svara" och "svara alla". Det lärde sig den 24-årige simläraren Craig Evans när han skulle skicka ett sex-sms till sin partner. I stället för sexsnack med flickvännen fick nämligen hela brittens kontaktlista uppmaningen om "hud-mot-hud"-sex.

Dessvärre såg inte de brittiska myndigheterna särskilt lätt på det faktum att två personer från Evans simskola, som endast var 13 och 14 år gamla, fått sms:et. Han dömdes därför till 18 månaders fängelse - trots att simläraren vid upprepade tillfällen förklarat att det inte bara varit tonåringarna som fått sms:et, enligt Huffington Post

Nu, tre månader efter den ursprungliga domen, friges Craig Evans av en ny domare som gått igenom fallet och funnit den dömde vara oskyldig.

Nästa gång är simläraren förhoppningsvis mer försiktig innan han trycker på "skicka".

SMS
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.

Person skjuten under jakt

En person har skjutits i en jaktolycka i Surahammar, rapporterar TV4.

Polisen i Borås rapporterar om brand

"Det brinner i en lägenhet i ett flerfamiljshus på Dalbogatan.", skriver polisen på sin hemsida.

Razzior mot ryskt spionnätverk i Polen

Polsk säkerhetstjänst uppger att en räd genomförts mot ett ryskt spionnätverk. Räden har genomförts i samband med tjeckisk underrättelsetjänst.

SMHI varnar – här blir det snö i påsk

1 timme sedan
Snöfall, sol, plusgrader och sedan återigen kallt. Jag skulle beskriva påskvädret som ostadigt över landet, säger Christopher Greenland, meteorolog vid SMHI.