Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Terry blev uppäten - av sina egna grisar

Terry gick för att mata sina grisar men försvann.

Terry gick för att mata sina grisar men försvann.

LARS PEHRSON / SvD / SCANPIX

Nyheter | 02/10/2012 17:18

Terry Garner, 70, gick ut för att mata sina hungriga grisar. Men den här gången kom han inte tillbaka.

OREGON. Den bisarra händelsen utspelade sig på en gård i Coos County. Terry Garner, 70, gick som vanligt ut för att mata sina grisar men den här gången kom han inte tillbaka.

Efter några timmar blev en familjemedlem orolig och gick ut till svinstian för att kolla vad som hänt. Då hittade familjemedlemmen en av Terrys proteser och delar av hans kropp inne hos grisarna.

Brott bakom

– Mr Garner kan ha fått en hjärtinfarkt eller så blev han omkullknuffad av en av grisarna, och sedan dödades han och åts upp, säger Paul Frasier, åklagare och fortsätter:

– Förmodligen är det bara en hemsk olyckshändelse men det är så konstigt att att vi måste undersöka alla möjligheter, säger Paul Frasier och berättar att de försöker ta reda på om det ligger något brott bakom händelsen.

Aggressiva grisar

Enligt uppgifter ska några av grisarna väga över 300 kilo och vissa ska ha visat tecken på aggressivitet mot Mr Garner tidigare.

– En av suggorna försökte bita honom förra året när han råkade trampa på en kulting, sa Michael Garner, 75, Terrys bror.

Dödsorsakerna är än så länge okända, skriver Sky News.