Femåring fick Nintendo 3DS - fylld med porr

Årets bästa dag slutade i katastrof för en femåring. Hans drömklapp visade sig innehålla nakenbilder: "Det här kommer han sent att glömma".


Surfplatta med porr

Nyheter24 har tidigare skrivit om 22-åriga Linnea Wiklunds nyinköpta surfplatta från Elgiganten. Den visade sig vara begagnad – för webbläsaren var full av porr och en man var inloggad på Facebook.

LAKEWOOD. Julen ska vara en tid för skratt och glädje. Men för en familj ändrades det snabbt - allt på grund av en julklapp.

Femårige Braydon Giles fick en Nintendo 3DS av tomten - något som Braydon önskat sig länge. Men när han började använda sin julklapp så märkte han att det redan fanns bilder inlagda.

Då bad han sin nioårige bror, Bryton, att ta bort dem.

Men Bryton fick en chock. Det var nämligen porrbilder som fanns på spelmaskinen.

Tidigare såld

När pappan i familjen, Mark Giles, fick reda på det hela ringde han fort till affären där de köpt den bärbara spelkonsolen. Affären bad om ursäkt och sa att det var den förra ägaren som lagt in bilderna. Något affären inte hade lyckats uppmärksamma innan de sålde spelkonsolen till familjen.

Som plåster på såren fick Braydon en ny Nintendo 3DS och några spel. Men Mark säger att inget kan råda bot på vad som hänt.

– Det här kommer han sent att glömma. Han är bara fem år gammal, kanske när han är 18 eller 20 år, men det här är inget han glömmer bort i morgon, säger Mark Giles till 9News.

Se ett nyhetsinslag om julklappen som förstörde julen här.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

2 timmar sedan

Då kan bitcoinutbudet halveras

2 timmar sedan
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

2 timmar sedan
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

3 timmar sedan
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

3 timmar sedan
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Polisen i Stockholm rapporterar om brand

igår 21:37
"Polis larmas till en villabrand i Långbro.", skriver polisen på sin hemsida.