Femåring fick Nintendo 3DS - fylld med porr

Årets bästa dag slutade i katastrof för en femåring. Hans drömklapp visade sig innehålla nakenbilder: "Det här kommer han sent att glömma".


Surfplatta med porr

Nyheter24 har tidigare skrivit om 22-åriga Linnea Wiklunds nyinköpta surfplatta från Elgiganten. Den visade sig vara begagnad – för webbläsaren var full av porr och en man var inloggad på Facebook.

LAKEWOOD. Julen ska vara en tid för skratt och glädje. Men för en familj ändrades det snabbt - allt på grund av en julklapp.

Femårige Braydon Giles fick en Nintendo 3DS av tomten - något som Braydon önskat sig länge. Men när han började använda sin julklapp så märkte han att det redan fanns bilder inlagda.

Då bad han sin nioårige bror, Bryton, att ta bort dem.

Men Bryton fick en chock. Det var nämligen porrbilder som fanns på spelmaskinen.

Tidigare såld

När pappan i familjen, Mark Giles, fick reda på det hela ringde han fort till affären där de köpt den bärbara spelkonsolen. Affären bad om ursäkt och sa att det var den förra ägaren som lagt in bilderna. Något affären inte hade lyckats uppmärksamma innan de sålde spelkonsolen till familjen.

Som plåster på såren fick Braydon en ny Nintendo 3DS och några spel. Men Mark säger att inget kan råda bot på vad som hänt.

– Det här kommer han sent att glömma. Han är bara fem år gammal, kanske när han är 18 eller 20 år, men det här är inget han glömmer bort i morgon, säger Mark Giles till 9News.

Se ett nyhetsinslag om julklappen som förstörde julen här.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!