Den här bilden gjorde så att flygvärdinnan förlorade sitt jobb.
Den här bilden gjorde så att flygvärdinnan förlorade sitt jobb.

Gav passagerarna fingret – får jobbet tillbaka

Flygvärdinnan fick sparken efter att ha visat fingret till sina passagerare och lagt ut bilden på sociala medier. Nu ångrar sig flygbolaget. "Hon är förälskad i skyarna".


VKontakte

VKontakte är ett socialt nätverk som är populärt i framför allt Ryssland, Ukraina, Kazakhstan och Israel. Nätverket har runt 200 miljoner användare och påminner om Facebook.

RYSSLAND. Den ryska flygvärdinnan Tatiana Kozlenko tröttnade på sina passagerare och bestämde sig för att ge igen. Hämnden blev en bild som visar hur hon ger fingret till resenärerna.

Bilden publicerades på det sociala nätverket VKontakte och spreds sedan snabbt till Twitter. Där hamnade den i Kozlenkos arbetsgivare Aeroflots flöde – och flygvärdinnan fick sparken.

"Publiceringen av det här fotot visar Tatianas attityd till passagerarna och hennes arbetsuppgifter. Hon har erkänt sitt misstag när hon pratade med cheferna", skrev företaget, enligt Daily Mail.

Kozlenko skickade in flera förfrågningar

Men på torsdagen ändrade sig flygbolaget och gav Kozlenko jobbet tillbaka. 

– Det har visat sig att hon är förälskad i skyarna. Hon bombarderade oss med önskningar om att få tillbaka jobbet, säger Andrei Sogrin, talesperson för flygbolaget, enligt The Telegraph.

Flygbolaget har gett henne en sex månaders provanställning och kommer att arbeta under övervakning av annan personal. 

"Jag ber om hjälp och stöd"

Efter avskedet skrev en förtvivlad Kozlenko ett inlägg på VKontakte där hon förklarade vad som hänt.

"Handen är inte min och planet är inte mitt företags. Jag förstår inte varför de förstör mitt liv för. Jag ber er om hjälp och stöd i det här!", skrev hon enligt Daily Mail.

Kozlenko har tagit bort sitt VKontakte-konto.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!