Blir misshandlad efter trafikbråk – då drar mannen fram en pistol

Ett uppmärksammat Youtubeklipp visar hur en man drar fram en pistol och avlossar ett skott efter ett trafikbråk. Nu har pistolmannen och hans fru gripits av polis. Se klippet i artikeln.


NEWPORT. Den 40-årige mannen och hans fru var ute och körde i Newport när en bil trängde sig före. Mannen blev då rasande och bestämde sig för att följa efter bilen. Det han inte visste var att en person i den andra bilen filmade händelsen.

När 40-åringen fick stopp på bilen gick han fram till föraren och började mata slag mot honom. Föraren och hans vän gick då till attack och började i sin tur misshandla 40-åringen som föll till marken.

Lämnade in sig själva till polisen

Videoklippet visar sedan hur 40-åringen, med blod rinnandes från munnen, tar en pistol av sin fru och avlossar ett skott i marken. Enligt vittnen försökte han därefter skjuta männen i bilen. Men skotten träffade i stället bilen samt ett hus i närheten av platsen, det skriver WNCT.

När klippet började spridas på nätet gick både mannen och hans fru till polisen. De är nu häktade och misstänkta för flera olika brott.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!