Pojken tvingades slicka rent porslinet i toaletter. Samt äta bajs.
Pojken tvingades slicka rent porslinet i toaletter. Samt äta bajs.

15-åringen misstänkte kapat Facebookkonto – tvingade kompis äta bajs

Bråket om ett Facebookkonto slutade med att en 15-årig pojke tvingade sin kompis att äta bajs – och slicka rent porslinet i toaletter.


Läraren behöll lugnet

Trots knivhoten höll sig läraren lugn.

Enligt Il Gazzetino lyckades läraren lugna förövaren och få honom att släppa kniven. Efteråt förhördes både förövaren och offret av polisen.

TREVISO. En 15-årig skolelev i Italien kom på sin kompis med vara inloggad och ha kontroll över hans Facebookkonto.

Något som fick honom att rasa – rejält.

Tonåringen lockade in sin kompis på skolans toalettutrymme, för att väl där tvinga honom att äta människobajs och slicka rent toaletternas skitiga porslin under knivhot. 

De två eleverna upptäcktes sedan av en lärare som undrade var de höll hus

Offret flydde, medan förövaren gav sig på och hotade läraren med kniv. "Håll käften – annars dödar jag dig", ska han ha sagt, skriver italienska Il Gazzettino

Den grymma skolincidenten är nu under utredning av polisen.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polisen i Motala rapporterar om trafikolycka

Förtroendet för regeringen ökar

Väljarnas förtroende för regeringen ökar, enligt en GP/Novusmätning. I mars svarade 35 procent att de har ganska eller mycket stort förtroende för regeringen. I januari var siffran 28 procent.

Spikas upp på kors – för att fira påsk

Filippinske Ruben Enaje har låtit sig korsfästas under årets långfredag – för 35:e gången. Inför korsfästelsen uppgav han att han planerade att ägna sina böner under traditionen till fred i Ukraina, i Gaza och det omtvistade Sydkinesiska havet.

Återupptar miljonstöd till Ibn Rushd – M rasar

Det rödgröna styret i Stockholm har beslutat att betala ut fyra miljoner till det kritiserade studieförbundet Ibn Rushd. Folkbildningsrådet ser inga hinder att stötta organisationen. Men Moderaterna i staden rasar.

45 omkom i bussolycka – ett barn hittat vid liv

Minst 45 människor har omkommit i en bussolycka i Sydafrika. Bussen körde av en bro på ett bergspass under torsdagen, störtade 50 meter ned i en ravin och fattade sedan eld.

Kosttillskott återkallades – flera döda

1 timme sedan
Flera dödsfall och ett hundratal sjukdomsfall i Japan kopplas till ett kosttillskott – ett rött ris – som nyligen har kallats tillbaka från butikerna.