Måndag 10 Maj
Stockholm

Satt bredvid onanerande man på flygplanet – fick inte byta plats

Tvingades sitta bredvid en man som onanerade.
1 av 5
Tvingades sitta bredvid en man som onanerade. Foto: Youtube + Ap
Monica Amestoy satt bredvid en man som onanerade på flyplanet, i sex timmar.
2 av 5
Monica Amestoy satt bredvid en man som onanerade på flyplanet, i sex timmar. Foto: KCAL9
Monica Amestoy, 18 år, berättar om hur rädd hon var under flygresan.
3 av 5
Monica Amestoy, 18 år, berättar om hur rädd hon var under flygresan. Foto: KCAL9
Amestoy mamma litade på United Airlines och menar att händelsen är fruktansvärd.
4 av 5
Amestoy mamma litade på United Airlines och menar att händelsen är fruktansvärd. Foto: KCAL9
United Airlines är ett av USA:s största flygbolag.
5 av 5
United Airlines är ett av USA:s största flygbolag. Foto: Ap

Tonåringen fick inte byta plats på flygplanet - trots att mannen bredvid onanerade under den sex timmar långa flygturen. "Jag var livrädd och äcklad under hela flygtiden".

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Mer om 10 000-metersklubben

Mike Crisp, 36, har i flera år hjälpt par att gå med i den exklusiva klubben. För cirka 7 000 kronor erbjöd han äventyrssugna par en tur bland molnen i ett specialplan. 2011 stoppades dock verksamheten i form av nekad flyglicens. Anledningen var säkerhetsskäl och att piloterna riskerar att bli "alltför distraherade".

Läs mer om händelsen och om 10 000-metersklubben.

USA. Monica Amestoy, 18 år, hade varit påen tävling i New York när han satte sig på flygplanet tillbaka LosAngeles. En sex timmar lång flygtur som kom att bli en mardröm honsent skulle glömma.

Det var i oktober förra året, dåAmestoy fortfarande bara var 17 år gammal, som föräldrarnabestämde sig för att låta dottern flyga hem ensam från New York.

Gömde med en filt

Flygbolaget, United Airlines, är ett av USA:s största ochföräldrarna utgick från att dottern skulle befinna sig i säkrahänder. Men på planet placerades Amestoy bredvid enman som var tämligen sugen på att gå med i ”10 000-metersklubben”. Mannen tog nämligen fram sin penis ochbörjade att ta på sig själv på ett oanständigt sätt, enligt17-råingen. Något mannen fortsatte med under hela flygturen, med en filt som skydd mot att andra passagerare skulle se. 

– Jag var livrädd och äcklad underhela flygtiden. Jag hoppades bara att han skulle sluta, men detgjorde han inte, säger Amestoy.

"Jag är så arg"

Vid ett flertal tillfällen tillkalladetonåringen en flygvärdinna för att framföra klagomål, men varje gång en flygvärdinna kom så slutade mannen med sitt opassande beteende.När Amestoy dessutom bad om att få byta plats svarade en flygvärdinnaatt det tyvärr inte var möjligt – planet var fullsatt. Inteheller kunde mannen flyttas till en annan plats.

– Jag är så arg att min dotter blevignonerad hjälp, lämnad hjälplös och utsatt för denna fruktansvärdahändelse, säger dotterns mamma, och fortsätter:

– Jag litade på att United Airlinesskulle ta hand om min dotter, det viktigaste jag har i livet.

Fick ursäkt på mejl

Amestoys pappa anmälde mannen tillpolisen och han blev senare blev dömd för händelsen. Familjen fick dessutom en ursäkt via mejl från United Airlines, en ursäkt som familjen inte finner tillräcklig för denna hemska händelse.Domstolen anklagar nu United Airlines för oaktsamhet, uppsåtligttillfogande av känslomässig stress och olaga frihetsberövande, skriver Huffington Post.

Se mer om rapporteringen kring händelsen här.


Kommentera
Kopiera länk
Dela