Proffsredigera dina bilder – med nya superappen

Appen FaceTune rankas för närvarande som den tredje bäst betalappen och gör en proffsretucherares jobb.


Facetune

Läs mer om appen på deras Facebooksida.

USA. Appen FaceTune är till för att retuschera bort alla skavanker men efterlämna ett naturligt resultat för du vill ju ändå inte se helt oigenkännlig ut, tipsar Mashable.

Många gånger hittar man något litet som man stör sig på i bilden. Det kan vara finnen på hakan, mörka ringar under ögonen eller att ett hårstrå som ligger rakt över pannan stör.

Jämnar ut och fräschar upp

FaceTune gör det möjligt att jämna ut hudtonen, radera smådetaljer, ta bort röda ögon och ljusa upp tänderna, men också applicera traditionella fotofilter.

Appen går att ladda ner för 22 kronor på iTunes

Titta på klippet om appen här:

Hur du retuscherar dålig hy:

Hur du retuscherar bort påsar under ögonen:


/
App
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Spelar ingen roll för vikten när du äter

Järfälla: Polisen rapporterar om brand

"Samtal om rök som väller ut från tak på tennishall i Kallhäll.", skriver polisen på sin hemsida.

Bohlin om kritiken: "Fick okej att höra av mig"

Ministern för civilt försvar Carl-Oskar Bohlin (M) slår ifrån sig kritiken som riktats mot honom i samband med att en kvinna avskedades från Energimyndigheten, rapporterar SR:s Ekot.

"Europa för beroende av krut från Kina"

Vapenproduktionen i Europa är alldeles för beroende av krutråvaror som nitrocellulosa från Kina, enligt Saabs vd Micael Johansson. Det utgör en risk för Europas säkerhet.

Ärkefienderna dämpade efter attack i Iran

Såväl Iran som Israel ligger fortfarande lågt kring fredagens förmodat israeliska attack mot mål i Iran. Det tolkas som en signal om att ärkefienderna tycks vara redo att förhindra en eskalering till ett storkrig i Mellanöstern – åtminstone för tillfället.

En del av Børsens vägg har rasat

En bit av en vägg i byggnaden Børsen i Köpenhamn har rasat, uppger Jakob Vedsted Andersen vid räddningstjänsten på en pressträff. Det var väntat, säger han.